Esküvő

Szeretem az esküvőket, ezért szeretnék bátorítani minden sims tales írót, hogy helyezzen sok esküvőt a történetébe. Segítséget nyújt hozzá a tippem.

Sok kezdő nem tudja, mire való az esküvői boltív, vagy legalábbis nem tudja használni. Én is így voltam vele, ezért mindig az Ajánlat - Házasság opcióval keltek egybe a simjeim. Most egy kis segítséget szeretnék nyújtani azoknak akik nincsenek tisztában, hogyan is történik az egybekélés. A tippet főleg olyam kezdő sims tale  íroknak ajánlom, akik látványos házasságot szeretnének a történetükbe szőni, de még nem próbálkoztak ezzel, vagy nincsenek tisztában a lehetőségekkel.

Először is, mint tudjuk az esküvőhöz eljegyzés kell. Az Ajánlat.- Eljegyzés opcióval kérhetjük meg párunk kezét.

Mint látjuk a simünk a képen örül a gyűrűnek és el is fogadja. De mi van ha nem? Simünknek rossz emléke van ha a párja nem fogadja el vagy ha kapcsolatmutatójuk alacsony rossz emléke lehet az eljegyzésről.

Az éjszakák kiegészítővel akár az asztalnál is megkérheti a szerelme kezét. Ehhez mind két simünknek az asztalnál kell ülnie. Ha ez megvan válasszuk ki a simet, majd kattintsunk a jelöltre. Ezután válasszuk ki az Ajánlat.- Meglepetés eljegyzés opciót. Ekkor simünk felteszi a várva várt kérdést.


Zártkörű esküvő

Helyezzünk le egy esküvői boltívet. Ha a telken a páron kívül mások is tartózkodnak, ők is nézni fogják az esküvőt. Ha úgy döntesz el is küldheted őket, vagy simjeiddel együtt ünnepelhetnek.  Öltöztesd a párt esküvői ruhába. A menyasszonyi ruhánál sokan gondban vannak, de a Csilli - vili cuccok tartalmaz egy esküvői ruhát és egy fátylat a hajaknál.

Kattints a boltívre majd válaszd az összeházasodni opciót, simjeid pedig szépen egybekelnek. Ha nem szeretnéd, hogy az esküvő videó formában legyen látható, a Beállítások - Kamerabeállítások lapon szedd ki a pipát a Különelges Kamera lehetőség mellöl.

Utána szerintem fogyasszanak el egy esküvői vacsorát szép kettesben. Az asztal megterítésében ajánlom NoAngelBrigi Terülj-terülj asztalkám című tippjét.Íme egy kép a zártkörű esküvőről.

Lakodalom

Helyezzünk le egy esküvői boltívet. Elé rakjunk székeket, annyit, amennyi vendéget szeretnénk meghívni.

Menjünk a telefonhoz majd válasszuk a Buli rendezése. - Mennyegző opciót. Jelöljük ki a vendégeinket, majd pipáljuk ki. Hamarosan megérkezik a násznép. Tegyünk úgy, mint a zártkörű esküvőnél. Utána kattintsunk a pezsgőre és koccintsunk az ifjú párra.

MIT TEGYEK HA KÖZÖSSÉGI TERÜLETEN SZERETNÉK ESKÜVŐT TARTANI?

Mi sem egyszerűbb: Rakj telefont és boltívet, székeket egy közösségi területen. (Az építkezést Szomszédság nézetben a kiválasztott telekre belépve tudod megejteni.)

Ezután látogasson el a pár egy kiruccanás vagy randevú keretében az adott közösségi területre, majd bonyolítsák le a lakodalmat a fent leírt módon.

Ötlet: Ha rendelkezel a Bulis Cuccokkal, élethűbb holmikkal dekorálhatod az esküvő helyszínét.

A tippet aliz07 készítette

My Sims Webáruház