Tudtad-e?

Ide kerül minden olyan infó, ami túl hosszú ahhoz, hogy egy képpel elintézzük a Ti küldtétek - Érdekességek rovatban, de ahhoz túl rövid, hogy különálló tipp legyen belőle.

Tudtad-e, hogyha a rendőrség mellett fúrtok az Áskával, akkor onnan kiszökhetnek a betörők, akik aztán elfutnak. A sim pénzt kap érte. (Rebi gyűjtése - Álomállások)

Tudtad-e, hogy az Etyepetyóniumrúd, mikor "etyepetyeznek", akkor kezd el világítani és jönnek kis szívecskék is. (Mattheeew gyűjtése - Álomállások).

Tudtad-e, hogy a Simek tüntethetnek is? A tiltakozás időpontja: Vasárnap délelőtt.
A városházára kattintva lehet "Csatlakozni a tiltakozókhoz", miután simed is táblát ragad és lelkesen hadonászik az aktuális ügyért... vagy éppen ellene. (HyGirl és Mazsola)

Tudtad-e, hogy a kütyük, amiket elkészít egy feltaláló sim, és turbókütyüként látnak napvilágot, azok csinálnak valami érdekeset? (Álomállások - Ambidani gyűjtése)

Tudtad-e, hogyha a betörőt elkapja a rendőrség, akkor ki lehet szabadítani? Miután a rendőr visszamegy a házba, hogy felmérje a kárt, a kocsi mellett álló, megbilincselt betörőre kattintva jön elő egy ilyen opció. Ha simed elengedte a csirkefogót, az megígéri, hogy meghálálja ezt. Nekem a "jutalom" 50 ezer simoleon volt (az eset után pár nappal). (Alapjáték - kmercy gyűjtése)

Tudtad-e hogy a Gonosz jellemvonással rendelkező simek cukorkát lophatnak a kisebbektől?
Ki kitől tud lopni:
Gyermek, Tinédzser, Fiatal felnőtt, Felnőtt és Idős tud lopni csecsemőtől és a tipegőtől.

Tudtad-e, hogy a Gyerekes személyiségjegyű felnőttek pecázhatnak a medencében? (Alapjáték - Ujvári Bence)

Tudtad-e, hogyha gyerek sim közterületen homokozik, kiáshat valami a homokból?! (Nemzedékek - Pattsims97 gyűjtése.)

Tudtad-e, hogy Hórusz jobb szeméből átteleportálhatsz a bal szemébe? Hórusz szemeit egyiptomi kalandjaid közben találhatod meg, lásd küldetések: Abu Simbel temploma. A szemeket a BuyDebug kóddal is beszerezheted. (A világ körül - TMárkusz gyűjtése)

Tudtad-e, hogy a játék korai verziójában még alapból hívható volt telefonon bűvész, hogy szórakoztassa otthon a Simeket? A végleges verzióba már nem került bele, ugyanakkor a városban még össze lehet futni vele. Nem csak úgy néz ki, de a hivatása is bűvész. (Alapjáték - xtinasim gyűjtése)

Tudtad-e, hogy az állatok is meg tudnak betegedni? A képen szereplő cica sokat vadászott kinn a hidegben és a hóban, és egy időután kiírta a játék, hogy beteg lett. Ugyanazt a hangulat jelzőt kapta, mint a Simek és ugyanúgy két napig tartott neki. (Házi kedvenc - Patty gyűjtése)

A tippet összefűzte: Mazsola
Beküldők: Rebi, Mattheeew, HyGirl, Ambidani, kmercy, Túró rudi, Ujvári Bence, Pattsims97, TMárkusz, xtinasim, Patty

My Sims Webáruház