Tetoválás

A tetoválások az Álomállások kiegészítővel, illetve a vele egyidőben megjelent frissítéssel elérhetőek.

Tetoválásokat már a családkészítőben tehetünk a simünkre, vagy Barney tetováló- és divatszalonjába is elmehetünk készíttetni.

A játékban két fajta tetoválószék érhető el. A Kalamáris 2000 egy hagyományos szék, amihez szükség van egy művészre is, míg a Digitális Tetkótelepítő egy automata tetoválógép.

Ha elhelyezzük a Kalamáris 2000-t egy közösségi területen, a játék generál hozzá egy tetoválóművész NJK-t is. Nekik általában erős sminkjük van és több helyen ki vannak tetoválva.

Otthon is elhelyezhetjük bármelyiket (Vásárlás mód – Szórakozás – Hobbik és jártasságok), így a simek tetoválhatják magukat, illetve egymást, azonban alacsony tetoválási tapasztalattal előfordul, hogy olyan lesz a végeredmény, mintha egy óvodás rajzolta volna.

Tetoválást elhelyezhetünk a simek tarkóján, hátán, derekán, vállán, karján, csuklóján, mellkasán, hasán, vagy bokáján. Többet is tehetünk egymásra rétegesen, akár 5 különböző rétegig. Megváltoztathatjuk a méretüket, a színüket, és az erősségüket is beállíthatjuk.

A tetkókat el is lehet távolíttatni.
A szalonon kívül a fürdőházban is lehet tetoválást készíttetni 300 simoleonért.

A tippet Nana készítette.

My Sims Webáruház