Színpad építése

Szükséges kódok: testingCheatsEnabled true
buydebug on

Még a játékban be kell írni a tesztkódot (ctrl + shift + c --> testingCheatsEnabled true), a vásárlás módban (nem számít, hogy a simeknél vagy a kijelölt területen) pedig a buydebug kódot (buydebug on).

Mivel én egy hatalmas szabadtéri stadiont szeretnék építeni, egy hatalmas, 54x54-es területet tettem le a városszerkesztésben. Az 1x1-es helyen is elfér persze a színpad, mivel azonban a méretét nem lehet változtatni (fix 7x8), ezért elég kicsi hely marad minden másnak.

A terület úttól távolabb eső végébe, nagyjából a közepére egy 16x11-es alapot emelek, ahová kényelmesen elfér a parkoló stadion nevű tető, ami véd az esőtől, nem mellesleg egy szabadtéri színpadnak ennél jobb védelemre nem is lehet szüksége :)
Mindent a vásárlás debug mappájából választok, és mivel elég sok tartalom van, a képen látszik, mire lesz szükség. A sárga maga a színpad (szerencsére ennek is lehet változtatni a stílusát), a fekete a nagyközönség, az átlátszó a kisközönség helye (a játékban egyik sem látszik).


 

Mivel van egy nagy kivágás a nézőtér közepén, kihasználom a lehetőséget, és egy 8 szélességű lépcsőt teszek le, amit aztán körbekerítek egy alacsony, fém kerítéssel. Teszek rá neki megfelelő kaput is, hogy lehessen ki-be járkálni.

 

Mindenféle jópofa dolgot leteszek (ha már a debug módban vagyok), ami illő dísze lehet egy elhagyatott területnek, ahová csak nemrég költöztek be az előadók.


Készítek még egy régi stílusú házat, ahol van minden, ami egy sztárnak kellhet, továbbá egy koedukált mosdót, egy parkolót, és máris kész a berendezett stadion.

A tippet Manassé készítette.

A kész stadiont innen letöltheted: Gyárkémény Stadion

 

My Sims Webáruház