Sunset Valley lakói

Családfák, ismertetők 

Agnes Crumplebottomnak még arra sem volt ideje, hogy felvegye férje vezetéknevét, amikor egy szerencsétlen baleset még a mézeshetek alatt véget vetett a frigynek. Növekvő keserűsége és férje harcias szelleme hatékonyan űzi el az udvarlókat, így csak a legrettenthetetlenebb simek próbálhatnak szíve és vagyona elnyeréséhez.

Elég ránézni, és nyilvánvaló, hogy Gunther Goth generációk óta gazdag családból származik. Nem tűnik arrogánsnak vagy mohónak, egyszerűen szemlátomást élvezi, hogy egész életében volt mit a tejbe aprítania.
Cornelia Goth Gunther tökéletes ellentéte: kifinomult és makulátlan modorú, ám nem kenyere a rongyrázás.
A Gothok sziklaszilárd frigyéből egészséges fiúgyermek született, aki a Mortimer nevet kapta a keresztségben. Szerencsére szülei legjobb vonásait örökölte, és nagy eséllyel kiegyensúlyozott felnőtté cseperedik.

Most, hogy végre maga mögött hagyta a múltját, Fiona arra koncentrál, hogy felnevelje kamasz gyermekét és egészséges életet éljen.
River a tipikus "szomszéd lány", aki egy napon szeretne híres művész lenni.
Néha Molly úgy érzi, hogy Fiona és River szerint túl sokat bulizik. De hát mit lehet tenni, ha Molly ebben leli örömét, nem igaz?
Sandi a tipegőkorból kinőve rövidesen gyerekkorba lép. és mindezt hihetetlen ramazuri közepette teszi.

Marty remek fickó egyetlen apró hibával: kissé ideges típus. Úgy véli azonban, hogy ez cseppet sem zavarja mindennapjait, így hát miért is jelentene bármiféle változást, ha a család egy csecsemővel gyarapodna?
Justine nagyszerű rendőr, csak arra kell ügyelnie, hogy egy kicsit kevésbé legyen forrófejű a munkahelyén. Vajon a közelgő anyaság türelemre tanítja majd?

Boyd a munkanapjait egy rendetlen íróasztal mellett tölti, rendületlenül kopácsolva a számítógépe billentyűzetén. A szabadnapjait ezzel szemben egy rendetlen nappaliban tölti, rendületlenül kopácsolva a számítógépe billentyűzetén.
Egyetlen dolog tartja a lelket Susanben munka közben: a gondolat, hogy az így megszerzett simoleonokat a kedvenc játékaira költheti.

Blair Wainwright, a család legfiatalabb tagja egyszem gyerekként meglehetősen magának való, így teljesen elveszettnek érezte magát, amikor öt idegennel kellett összebútoroznia. Illúzió csupán, ha úgy véli, hogy intelligenciája átsegíti minden nehézségen?
A számítógépek mélységesen szórakozott mágusa, Cycl0n3 Sw0rd lustának tűnhet, de mihelyt megismered, rájössz, hogy zseniális elme és hűséges barát. noha rendszeresen elfelejti a születésnapodat, és esetenként a nevedet is.
Az emberek zord külseje ellenére vonzódnak Emma Hatchhez. Ő ezt azzal magyarázza, hogy boldoggá teszi őket a főztjével. Nagyon élvezi, hogy ennyi lakótárssal él együtt, mert teljesen különbözik az ízlésük, és ő pompás kihívásnak tekinti, hogy mindannyiuknak a kedvére tegyen.
Tamara a bulik koronázatlan királynője volt, ám most szeretne megállapodni és termékeny, felnőtt életet élni. Nehéz azonban megszabadulni a múlt kísértéseitől, ha az embert fiatal és energikus lakótársak veszik körül.
Az utolsóként, egy ismerős ismerősének ajánlására beköltöző Stiles McGraw döbbenetes átlagossága még szobatársai számára is rejtély.

Jamie Jolina

Jamie Jolina szépségének csak az intelligenciája lehet párja. Vajon képes bebizonyítani a világnak, hogy ez a két tulajdonság együtt járhat?

Jack kiállásának és katonás külsejének ellenére valójában kellemes, szórakoztató figura, aki előszeretettel látja vendégül a környékbelieket egy kis kerti sütögetésre.
Judy keményen dolgozó asszony, akinek rögtön három állásban kell helytállnia: feleségként, anyaként és tudósként. Nem sok ideje marad magára, és ez sajnos étkezési és testedzési szokásain is nyomot hagy.
Ethan Bunch a legidősebb a négy Bunch gyerek közül. Rendkívül közvetlen és független. Az iskolában a legjobb tanulók egyike, emellett az egyik legnépszerűbb is. Kishúga, Darlene különösen fontos helyet foglal el a szívében.
Lisa Bunch elbűvölő lány - amíg tengelyt nem akasztasz vele. Derekasan kivette a részét a játszótéri bunyókból. Vajon idővel megkomolyodik majd, vagy megeshet, hogy rossz útra tér?
Arlo extrémhiperszuperaktív energiabomba, aki csak akkor igazán boldog, ha teljes erőbedobással belevetheti magát a szaladgálásba. Minden családtagjával nagyon jó kapcsolatot ápol, kivéve a kishúgát, akitől falra mászik.
A Bunch család legfiatalabb tagjaként Darlene bármit megtenne, hogy magára vonja a figyelmet, és ezt már nem egy törött csontja bánta. Azért él, hogy kiüldözze a világból középső bátyját, Arlót; az idősebbiket, Ethant viszont egyenesen isteníti.

Noha szigorú szabályokat határoz meg, amelyeknek betartását el is várja a családjától, Simis többnyire igazán kedves.
Jocasta, e kötelességtudó feleség és édesanya rajong a művészetekért, de igazán abban leli örömét, ha gondoskodhat kertjéről, valamint családja boldogságáról és minden szükségletéről.
Michael minden szülő álma. Jó gyerek, rengeteg barátja van az iskolában, és nagyon szeret a szabadban sportolni, legyen szó bármelyik sportágról.
Bella nagy valószínűséggel a legcsinosabban öltözött kislány, akit valaha láttál. Mindig elragadóan fest, miközben ide-oda röppen, és lankadatlanul mesél a többi gyereknek, felnőttnek vagy bárkinek, aki hajlandó odafigyelni rá.

Claire Ursine

Claire Ursine a világtól elvonultan éldegélő horgász, aki az óceánparton lakik. Mivel egyedül tölti a mindennapjait, abban bízik, hogy senki nem veszi észre gyarapodásnak induló derékbőségét.

Iqbalt, két fiú édesapját egy szép napon faképnél hagyta a felesége, így magára maradt a srácok felnevelésével. Igyekszik mindent megadni nekik, de az egyikük nyughatatlan lázadó, aki folyamatosan próbára teszi atyja türelmét. Vajon sikerül felnevelni a fiúkat és új szerelemre találni?
VJ problémás kamasz. Az apját okolja azért, hogy édesanyja elhagyta őket. Nincsenek céljai az életben, és rémesen teljesít az iskolában. Szabadidejében új dolgokat talál ki, hogy az apja idegeire menjen.
Mirajnak a fivérével ellentétben vannak céljai. Mind édesapjával, mind testvérével jól kijön, így ő a közvetítő a családban. Egy napon szeretne a rendfenntartói hivatásban állást vállalni.

Iliana egész életében komoly ambíciókat táplált, és ennek megfelelően is élt. Mindennek és mindenkinek megvan a helye a rendszerben, és Ilianáé valahol a ranglétra csúcsán helyezkedik el.
Háztartásbeli édesapaként Dustin szigorú szabályokhoz tartja magát. Ezek egyike sem érinti azonban a lakás kitakarítását.
Zelda, Iliana fiatalabb és szeleburdibb húga beköltözött a Langerak családhoz, magával cipelve temérdek növényét és féktelen bulizási szokásait.
Parker trehány, laza és mestere a hízelgésnek. Egyetlenegy dolog érdekli az életben: szép szavakkal magára vonni a lányok figyelmét.
Kaylynn - édesapjával, fivérével és nagynénjével ellentétben - igyekszik makulátlan háztartást vezetni. Amikor épp van egy lélegzetvételnyi szünete a mások utáni folyamatos takarításban, szívesen festeget.

Beau profi sportolói álmai szertefoszlottak, és ez elhanyagolt külsejében és az őt mardosó keserűségben nyilvánul meg. A feleségét azonban teljes szívéből szereti.
Amikor füstbe mentek Beau profi sportolói karrierről szőtt álmai, Victoria tudta, hogy alapjaiban kell átértékelnie a célkitűzéseit, ha ezzel a csodálatos simmel szeretné leélni az életét. Így is tett: művészetet és írást tanult, arról a napról álmodozva, amikor a kreativitásának köszönhetően képes lesz úgy támogatni férjét, ahogy az megérdemli.

Yumi Sekemoto segíteni szeretne fiának, Leightonnak tipegője, Sam felnevelésében. Ha azáltal, hogy több szabadidőt biztosít fiának, lehetővé teszi számára, hogy párra találjon, csak hab lenne a tortán!
Leighton törekvő hivatásos sportoló, aki igyekszik időt szakítani a fiára, de úgy véli, a szerelem hajszolása időpocsékolás volna.
Sam épphogy világra jött, máris kivételes tehetséget mutat a művészetek iránt!

Erin Kennedy

Erin Kennedy elkötelezetten kitart katonai hivatása mellett. Ennek köszönhető az is, hogy itt van: nemrég helyezték át a városba. Mindig a nehezére esett az ismerkedés, és tart tőle, hogy ez most sem lesz másként. Valóra válnak a félelmei?

Busternek teljes élete volt, de most már csak egy kis csendre és nyugalomra vágyik. Az egyetlen bökkenő az, hogy felnőtt fia még mindig a szülői házban él, és állandóan ramazurit csinál.
Bessie szerényen él férjével és felnőtt fiával. Többnyire otthon tesz-vesz, és gondját viseli a férfiaknak. Visszahúzódó és naiv, így sajnos megesik, hogy mások kihasználják.
Xander még mindig a szüleivel él. Felnőtt férfi, aki szeret bulizni és jól érezni magát, és nem siet, hogy egymaga nézzen szembe az élet nehézségeivel. Miért is költözne el, ha egyszer soha nem szándékozik megházasodni?

Christopher Steel

Christopher Steel a szerencse fia. Bármire is vágyott eddig, az ölébe pottyant, és kezdi lassan megunni, hogy semmiért nem kellett megküzdenie. Most egy új városban kezd új életet, munkahely és barátok nélkül. Vajon hogy boldogul majd?

Noha Gus néha gyermetegen és kissé furcsán viselkedik, karizmatikus és rendkívül családcentrikus.
Dorie-nak mintha nem lennének céljai. A ruhái sohasem passzolnak egymáshoz, és mintha vonzódna a fura frizurákhoz. Barátságos és társaságkedvelő, de néha olyan, mintha nem is erről a bolygóról származna. A rossz nyelvek szerint nincs ki mind a négy kereke.
Bebe Hart élete nem könnyű, mivel ő az egyetlen beszámítható tagja a Hart famíliának. A környéken nyílt titok, hogy mindkét szülőnek hiányzik egy kereke, és Bebe nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a szomszédok szeme időtlen idők óta vizslatja, azt várva, hogy mikor roppan össze ő is.

A két lábbal a földön álló sebész, Geoffrey egy csapásra belecsöppent a dúsgazdagok életébe, amikor beleszeretett Nancy Landgraabba és beházasodott az arcpirítóan gazdag famíliába.
Mivel mániákusan összpontosít a karrierjére, társadalmi státuszára és megjelenésére, Nancynek sajnos igen kevés ideje marad férjére és kisfiára, Malcolmra.
Malcolm egyszerű, normális gyerekkorra vágyik, de az édesanyja ragaszkodik hozzá, hogy felnevelje a hatalmas családi vagyon méltó örökösét.

Ez a könyörtelen üzletember, Nick Alto és felesége ravasz mesterkedéseikkel szinte mindenkire balsorsot zúdítanak, akivel csak összehozza őket a sors.
Amennyire elbűvölő, annyira gátlástalan - nem túl szerencsés a városra nézve, hogy Vita Alto politikus, akinek van némi befolyása.
Hollynak valahogy sikerült magáévá tennie a szülei erkölcsi normáinak szöges ellentété, és most minden erejével azon munkálkodik, hogy jobb embereket faragjon belőlük.

Dolgozó cimborák

Tori Kimura a család komoly tagja.
Monika Morris gazdag és racionalista.
Ayesha Ansari fiús lány, aki kissé zavartan bolyong az élet útvesztőjében.
Madison VanWatson a gazdag, elkényeztetett lány, akinek csak az anyagiak számítanak.

Thornton Wolff egy basáskodó orvos és egy neurotikus háziasszony egyetlen gyermeke, akinek a szülei sohasem jöttek ki túl jól egymással. Ennek következtében Thorntonnak problémái vannak az elkötelezettséggel, és sohasem szeretne saját gyereket. Arra vágyik, hogy sikeres atyja nyomdokaiba lépjen, és ennek érdekében akár megnősülni is hajlandó - no persze nem szerelemből, hanem mert "az úgy illik".
Morgana nem enged az álmaiból: egyszerre szeretne sikeres karriert és gyönyörű gyerekeket. Úgy gondolta, Thornton lesz mindehhez az ideális partner.

Gobias Koffi kedves, jószándékú agglegény, akit a sors nem hozott még össze álmai asszonyával. Vajon azért, mert szemlátomást előnyben részesíti férfi barátai társaságát?

Jared Frio nem tudja még, mit is akar tenni az életével. Tisztában van vele, hogy van érzéke a főzéshez, de nem érzi az ambíciót, hogy nagyszerű szakáccsá képezze tovább magát. Tudja, hogy ért az emberek nyelvén, de mindig megáll a felszínes kapcsolatoknál. Vajon minek kellene történnie, hogy megtalálja a helyes irányt?
Connor Frio igazi magányos farkas, aki egyetlenegy embert visel el maga körül: a testvérét, Jaredet. A fivére hagyja, hogy önmaga legyen, ellentétben a szüleikkel és osztálytársaikkal, akik örökké nyaggatták, hogy változzon meg. Nem, Jared cseppet sem bánja, hogy Connor szívesen üldögél magában, egy jó könyvbe merülve, így hát miért is akarná Connor bárki mással tölteni az idejét?

Wan-Goddard

Hank Goddard így jellemzi magát: "szabad, mint a madár", és a menyasszonya mélységesen egyetért vele. De álljunk csak meg, működni fog ez így?
Pauline Wan mindennél jobban szeret a barátaival lógni és kellemes beszélgetésekkel ütni el az időt álmokról és reményekről, amelyek ily módon aligha válnak valóra.

Letölthető pdf fájlSunset Valley lakóinak ismertetése

A tippet készítette: Teteci

My Sims Webáruház