Shang Simla lakói

Shang Simla lakói, családfák, lakók ismertetői.

Hua család

Zhang Hua: Ő a Hua család feje, az apa. Szabadidejében szívesen főz a kis családjának. Elég forrófejű, sokat kiabál. Az életben sűrűn van szerencséje. Nyugtalanul alszik és a felesége szerint fantasztikusan csókol. Imádja az Indie zenét, a marhasültet és a zöldet.
Életcélja: ünnepelt ötcsillagos szakács
Kor: fiatal felnőtt

Lin Hua: Zhang felesége, az anya. Barátságos természetű és férjével ellentétben, úgy alszik, mint a bunda. Szeret henyélni, lustálkodni. Érdeklik a számítógépes programok, szabadidejét szívesen tölti olvasással. Kedvenc színe a narancssárga, imádja a gyümölcskelyhet és a klasszikus zenét.
Életcélja: hivatásos író
Kor: fiatal felnőtt

Bebe Hua: A Hua család egyetlen sarja. Zenekedvelő, imád énekelni. Szereti, ha rend van körülötte. Örömét leli a jótékonykodásban. Kedvencei: gofri, kék szín. Zenei irányzatban apjára ütött, ő is az Indie stílusú zenéket részesíti előnyben. 
Kor: gyermek

Louie család

Bao Louie: Egyedül tölti mindennapjait, nincsen senkije. Még keresi az igazit, akivel leélheti egész életét. Munkamániás és mázlista. A szerszámokkal jól bánik, de inkább a művészetek vonzzák. Őt nem rettenti el semmi, nagyon bátor. Kedvencei: világoszöld szín, kínai gombóc, Indie zene. 
Életcélja: a barkácsolás mestere 
Kor: felnőtt

XioZhi család

A Xio és a Zhi háztartásokból lett, a XioZhi család. Ez különleges, hiszen nem az egyik nevét vette fel a másik család, hanem egy új, közös nevet alkottak.

Wu Xio: Eléggé magányos típus, és visszahúzódó. Logikusan gondolkodik, szinte már zseninek nevezhető. Szereti a zenét, főleg a klasszikust és sznob. Kedvencei: a tejszínes carbonara és a lila szín. 
Életcélja: úszni a pénzben
Kor:fiatal felnőtt

Lu Zhi: Van egy lánytestvére, Sima Zhi. Munkamániás és maximalista. Mogorva természetű és az életben sűrűn van szerencséje. Nem eszik húst, hisz vegetáriánus. Kedvencei: az Indie zene, az aprósütemények és a világoszöld.
Életcélja: reneszánsz sim
Kor: fiatal felnőtt

Sima Zhi: Eléggé trehány és naplopó. Jó a humora és szeret kertészkedni. Ő készíti a legfinomabb kínai gombócokat a faluban. Kedvencei: a marhasült, a lila szín és az Indie zene. 
Életcélja: két lábon járó szakácskönyv 
Kor: felnőtt

Yuan család

Li Yuan: Az apa, szeret számítógépezni. Ambiciózus alkat és sznob. Jól bánik a szerszámokkal. Mindig a legjobbra törekszik. Kedvencei: kínai gombóc, klasszikus zene, kék szín. 
Életcélja: barkácsolás mestere
Kor: felnőtt

Xi Yuan: Az anya legjobb tulajdonsága, hogy nagyon bátor. Eléggé izgulékony. Szereti a sportokat, az aprósüteményeket, a zöldet és a francia zenéket. Könnyen, bármivel lenyűgözhető, az apróbb dolgoknak is örül. Férjéhez hasonlóan őt is érdekli a számítógépek világa. 
Életcélja: sakk legenda
Kor: még 21 napig fiatal felnőtt.

Lu és Ziyi Yuan: A család két gyermek tagja. Nagyon elevenek, sokat játszanak. Lu, a kisfiú, rendszerető, okos és bátor, Ziyi, a kislány, munkamániás, szintén okos és művészlélek. Kedvenceik: a bundás kenyér és a gofri, a fekete és a világoszöld, a pop és az elektronikus. Lu szeret horgászni, Ziyi pedig sakkozni.
Koruk: gyermekek

MinShen család

A XioZhi családhoz hasonlóan, ez is két háztartásból tevődik össze. A Min és a Shen családokból.

Adaeze Min: Ambiciózus és forrófejű. Mindenből a legjobbat akarja. Szeret takarékoskodni és mázlista. Kedvencei az Indie zene, a piros és a kínai gombóc. 
Életcélja: úszni a pénzben 
Kor: felnőtt

Biyu Shen: Ő egy természetbolond lány, aki szereti a rendet és a főzést. Ezek mellett virtuóz személyiség és sznob. Kedvencei ugyan azok, mint lakótársának Adaeze - nek. 
Életcélja: a tökéletes kert
Kor: fiatal felnőtt

Yat Sen család

Abi Yat Sen: Ő egy gyáva, peches idős hölgy, aki nyugtalanul alszik. Szereti a zenével és a kertészkedéssel kapcsolatos dolgokat. Imádja hazája népzenéit, a sült ázsiai ennivalókat és a világoskéket. 
Életcélja: a tökéletes kert 
Kor: idős

Liang Yat Sen: Ő anyukájával, Abi-vel él. Szereti a rendet és ruhapárti. Nagyon jó ember és igazi ezermester. Ha kell bármit, bármikor megszerel. Könnyen lenyűgözhető bármivel. A latin zenéért oda van. Szereti a feketét és a kínai gombócot. Se felesége, se barátnője. 
Életcélja: úszni a pénzben
Kor: felnőtt

Hong család

Chen Hong: ő egy ügyetlen vénember, aki eléggé szétszórt. Szereti a könyveket bújni és barátságos. A munkát nem neki találták ki, hiszen naplopó. Szereti a lilát, a kínai gombócokat és az Indie zenét.
Életcélja: sakklegenda 
Kor: idős

Shing Hong: Chen - nel, az apjával él együtt. Barátnője nincsen. Karizmatikus és művészlélek. Apjától nagyon sok mindent örökölt. A szétszórtságot, a barátságosságot, az ügyetlenséget, a lila, a kínai gombóc, és az Indie zene iránti rajongását. Tiszta apja! 
Életcélja: közönség kedvenc
Kor: fiatal felnőtt

Pei család

Ai Pei: A Pei család feje. Ruhapárti, víziszonyos és jó. Ezek mellett kellemetlen és ügyetlen. Szereti a kínai zenét, a fehéret és a sült dolgokat ázsiai módra. 
Életcélja: törvényszéki szakértő: dinamikus DNS modellező
Kor: idős

Gao Pei: Ai felesége. Egy szétszórt, természetbolond, idős nő. Nagyon mogorva tud lenni. Vegetáriánus és szeret pecázni. Férjéhez hasonlóan szereti a kínai zenét. Kedvenc színe a zöld, és szereti a tojásos tekercset.
Életcélja: a tökéletes kert
Kor: idős

Lui Pei: A legnagyobbik gyerek. Nagyon bátor, virtuóz és rendszerető. Jól tud főzni és szeret olvasni. Kedvencei: a kínai zene, a tojásos tekercs és a fekete.
Életcélja: kiváló szerző
Kor: felnőtt

Wei Pei: A legkisebb Pei gyermek. Igazi családcentrikus sim. Nagyon romantikus lélek. Kedvencei ugyanazok, mint az anyjának. Emellett szeret főzni és ügyetlen.
Kor: tinédzser

Lu család

Jiang Lu: A Lu család feje. Elég jó a harcművészetekben és a fotózásban. Alapvetően jó humorú és családcentrikus. Szereti beosztani a pénzt, takarékoskodó. Ezek mellett szeret pecázni és olvasni. Kedvencei: francia zene, kínai gombóc, fehér szín. 
Életcélja: családi körben
Kor: fiatal felnőtt

Jiannan Lu: Jiang felesége. Remekül főz, szabadidejét szívesen tölti kertészkedéssel és a harcművészetekkel. Ő is nagyon családcentrikus. Nem eszik húst és ambiciózus. Szeret aludni, és született szakácsnő. Kedvencei: gyerek zene, tejszínes carbona, piros szín. 
Életcélja: a tökéletes kert
Kor: fiatal felnőtt.

Liu és Wang Lu: Ők a családban az édes ikerpár. Liu természetimádó, rendszerető és izgulékony. Kedvencei: gyerek zene, aprósütemények, világoszöld szín. Szeret kertészkedni és pecázni. Wang egy jó humorú, jó és izgulékony kisfiú. Szeret sakkozni. Kedvencei: elektronikus zene, palacsinta, világoskék szín.
Kor: gyermekek

Wang család

Maya Wang: Jól főz, fest. Kiváló a harcművészetekben. Elég érzelmes és rendszerető. Imádja a művészeteket. Ambiciózus és mázlista. Kedvencei a latin zene, a kínai gombóc és a fehér szín.
Életcélja: kiváló szerző
Kor: fiatal felnőtt

Deng Wang: Ő is jó a harcművészetekben és szeret pecázni. Nagyon munkamániás. Feleségével ellentétben ő művészetellenes. Mindenből a legjobbat akarja, hiszen maximalista. Nyugtalanul alszik. Kedvencei: Indie zene, kínai gombóc és a fehér szín.
Életcélja: létrehozni egy tökéletes magánakváriumot
Kor: fiatal felnőtt

Kim család

Ho Sung Kim: a családfő. Reménytelenül romantikus és családcentrikus. Szeret adományozni és sportolni. Imádja a kalandokat. Kedvencei: pop zene, hamburger, zöld szín. 
Életcélja: filmzeneszerző 
Kor: fiatal felnőtt

Hui Young Kim: Ho Sung felesége, és Je Sen anyja. Ő egy munkamániás, magányos farkas. Nem szereti a gyerekeket és szinte már zseni. Kedvencei: pop zene, aprósütemények, fekete szín.
Életcélja: egy mamutvállalat vezető igazgatója
Kor: fiatal felnőtt

Sun Young Kim: Ő Ho Sung testvére. Nagyon kacér. Jól csókol és jó a humora. Szereti a kalandokat és a művészeteket. Jól fest, és jó a harcművészetekben. Kedvencei: Indie zene, szusi, dögös rózsaszín.
Életcélja: művészetek mestere
Kora: fiatal felnőtt

Su család

Shen Su: Nagyon bátor és flörtölő. Mindent megjavít, ezermester. Szeret takarékoskodni és sportolni. Kedvencei: francia zene, tejszínes carbona, fekete szín. Jó a fociban és a simfu-ban.
Életcélja: szívtipró
Kor: felnőtt

Zhan Su: Shen testvére. Jó humorú, bátor és jó. Karizmatikus személyiség. Szereti a sportokat. Kedvencei: gyerek zene, tejszínes carbonara, ír zöld szín. 
Életcélja: közönségkedvenc
Kor: fiatal felnőtt

Yao család

Lee Yao: Egyedül él. Egy flörtölős fenegyerek. Barátságos és talpnyaló. Szereti a sportokat. Kedvencei: latin zene, spagetti, szürke szín.
Életcélja: szupersztár sportolóvá válni
Kor: fiatal felnőtt

 

Megjegyzések:
A kalandokat ezek a lakók hirdetik meg az üzenő falakon.
Ha egy családot teljesen kiköltöztetsz, vagy kitörölsz a faluból, akkor automatikusan új család jön helyette.

 

A tippet és a képeket regina.a készítette

My Sims Webáruház