Riverview lakói

Családfák, ismertetők

Id. Bob Newbie akkor a legboldogabb, ha a horgászatnak hódolhat - ezért imádja Riverview-t. Csak akkor lehetne boldogabb, ha a fia végre letenné azokat a fránya könyveket és csatlakozna édesapjá­hoz a szabad ég alatt.
Mags Newbie mindig szeretett kockázatot vállalni, így amikor id. Bob bejelentette, hogy Riverviewba költözne, kapva kapott a lehetőségen. Most pedig boldogan sütögeti a halat, amit férje hazahoz.
Bob Newbie akkor érzi a legjobban magát, ha heverészhet és olvashat. Jó gyerek, de a szobája kitakarításában valahogy nem jeleskedik, és abban sem biztos, mihez kezd majd az életével.

Constance Shelley

 Constance Shelley legszívesebben csak a könyveket bújná.

Rayna Kaminski szeret kisegíteni az unokái körül. Egy kicsit már feledékeny - ez a korral jár -, de változatlanul szívesen tesz hosszú sétákat, és mindig ott van, ha a családjának szüksége van rá.
Yuri Ivanov szerette a régi életét. Mindig is a csavaros eszéből, megnyerő modorából és szerény képességeiből élt. Riverview kellemes helynek tűnik, ahol érdemes letelepedni. Egy időre.
Nadine Ivanov bárhová követné Yurit, de egyre inkább az az érzése, hogy édesanyja szeretne egy kicsit egy helyben maradni.
Tatiana Ivanov nagyon szeret az apukájától új dolgokat tanulni. Apu mindent tud! A héten például megtanította, hogyan kell halat fogni!
Dimitri Ivanov bármibe kezd, tehetségesnek bizonyul benne. Csak a rumli ne lenne, amivel mindez jár.

Lorraine Cantina

Lorraine keményen dolgozik a közösségért. Építtetett egy játszóteret, és azóta is nagyszerű ötletek tömkelegének a megvalósításán fáradozik.

Buzz Rhodes úgy véli, hogy Hope a legcsodálatosabb nő a világon. Nagyon szeret segíteni neki a kertben, bár egy kicsit aggódik, hogy a lányuk, Meadow a kelleténél jobban rajong a növényekért.
Hope Carpenter nagyon szeret kertészkedni, és örömmel látja, hogy lánya, Meadow is osztozik a növények iránti szeretetében. A kemény munkában és a természet közelségében hisz.

Meadow Carpenter-Rhodes imádja a növényeket. Mindet. Úgy intézte, hogy elég közel lakjon a városhoz, hogy a szülei már ne zavarják túlságosan, de még itt is az imádott növényei vegyék körül.

Bennie Dean elvesztette feleségét és nyugdíjazták a tűzoltói állásából, most pedig próbál túllépni a sokkon és folytatni az életét. De még mindig naponta kijár a temetőbe. Vajon nyitott lesz valaha egy új szerelemre?
Henry McGlum szívesebben lakna egyedül, hogy mindent a saját szája íze szerint intézhessen, de egyúttal élvezi a lakótársak nyújtotta anyagi előnyöket.
Melvin Taft akkor a legboldogabb, ha az egész éjszakát a számítógépe szétszerelésével és újbóli összerakásával töltheti. Az olyan lakótársakat szereti, akik biztosítják számára ezt a szabadságot.

George Dean olyan gyakran látogatja meg édesapját, Bennie-t, amennyire csak lehet, mert tudja, hogy az öregúrnak nagyon hiányzik a mama. Vajon George tényleg olyan bátor férfi lesz, amilyennek elképzeli magát a jövőben?

Jon Lessen

Jon Lessen a zenének szenteli az életét. Nincs ideje a színpad mellett ácsingózó, és rá váró lányokra. Csak az vezérli, hogy gitárosként felnőjön egykori mentora, Destry elvárásaihoz.

Don Lothario

Don Lothario nehéz döntés előtt állt: választania kellett az édes házasélet és a nők hajkurászásának folytatása között. Vajon az új városba való "véletlen" teleportálás hatására megváltozik a nők eme bálványa?

Lucky Perkins

Lucky Perkins csavaros eszéből él, no meg abból, hogy bármikor képes kreatívan (és hangtalanul) "kölcsönvenni" mindazt, amire szüksége van. Persze nem rossz ember ő, csak nem mondható megfelelően . motiváltnak.


Kurt Shallow megígérte rejtélyes körülmények közt elhunyt nejének, hogy sohasem ebrudalja ki a házból a fiuk családját. Az ígéreteket azonban azért teszik, hogy megszegjék őket. Másrészt viszont mindig örül, ha vannak körülötte emberek, akiket dróton rángathat.
Tom Shallow kettős csapdában vergődik: egy házasságban, amit az édesanyja hozott össze a számára, és egy állásban, amit az apja kényszerített rá. Ráadásul a saját gyerekei messze alulmúlják a várakozásait. Vajon képes lesz Tom megtalálni a saját útját?
June unja az anyaságot, és a házasságát sem vett soha túl komolyan. Egyetlen dologra törekszik, hogy jól érezze magát.
Dallast vonzerejének köszönhetően szinte körülzsongja Riverview nőnemű lakossága, ő pedig mindenkitől magával visz egy kis apróságot, hogy emlékezzen rájuk.
Mary Kay nem jön túl jól ki másokkal.

Ma Bagley régimódi csirkefogó, aki a fénykorában csinos kis vagyont halmozott fel. A lánya egyértelműen rá ütött, de a fia elfordulni látszik a családi hivatástól.
Rhoda Bagley nem ismer félelmet, az ujjai pedig úgy ragadnak, mint a csiriz. Ha beugrik hozzád látogatóba, nem árt utána megszámolnod a családi ezüstöt!
Sherman Bagley nem lelkesedik a családja kockázatkedvelő, kalandor életviteléért. Ő maga egyszerű, nyugodt életre vágyik. Nem szeretné úgy végezni, mint szegény, tragikusan elhunyt édesapja.  

Vadim Simovitch bolondul a családjáért, noha szerinte legalábbis enyhe túlzás megpróbálni sztárt faragni egy kamaszlányból. Sokkal közelebb áll hozzá a csendes tévézés egy kényelmes kanapén.
Fatima Simovitch egész fiatalságát rockzenészek közelében töltötte, és időnként összehozott egy bandát egy-két koncertre. Amikor megismerte Vadimot, a család iránti vágya felülkerekedett a hírnévről szőtt álmain. Azonban sosem felejtette el őket igazán.
Betty Simovitch tisztában van vele, hogy édesanyja a második esélyt látja benne a hírnév megszerzésére, amit ő annak idején feladott. Szereti a zenét, de nem biztos benne, hogy arra a jövőre vágyik, amit a mamája megálmodott neki.

Flat Broke szereti jól érezni magát. Pont annyit dolgozik, hogy ki tudja fizetni a számlákat, és jusson egy kevés a szórakozásra is. Amíg Flo mellette van, mindene megvan ezen a világon.
Flo Broke szereti maga körül tudni a családját. Kuponokat vagdos, és reggelente ráveszi magát valahogy a munkára, de képes lesz valaha megtanulni, hogy működik a számítógép?
Ruby Broke fontolgatja a kiköltözést, de egyúttal nagyon élvezi családja megnyugtató és kényelmes közelségét.
Skip Broke azt kívánja, bárcsak a szülei gyakrabban takarítanának. De legalább érzi, hogy szeretik.
Buck Broke sosem hitte volna, hogy egyedülálló apa lesz belőle. A dolgok kissé zűrösek néha, de amíg időnként egy-egy erdei séta keretében kiszellőztetheti a fejét, nincs oka panaszra.
Trigger Broke élete nem könnyű, de mindig képes meglátni a dolgok humoros oldalát. Úgy gondolja, hogy ha végre sikerül keresztülvergődnie a középiskolán, az élete viszonylag rendben lesz.
Susie Broke buliőrültek között nő fel, és néha ez bizony az idegeire megy. Lehet, hogy ő lesz az első a családban, aki komolyan veszi az életet?

Billy Caspian

Lehet, hogy Billy Caspian sohasem lesz akkora művész, mint mentora, Hank volt. Mindig is bosszantotta, hogy Hanknek az ölébe hullott minden. Nem igazság, hogy egyesek ennyire könnyen boldogulnak, míg másoknak a legapróbb eredményekért is meg kell küzdeniük!

Hal Breckenridge

Hal Breckenridge-nek eszében sincs letelepedni. Övé a város leglazább állása, egy remek kis kéró, ráadásul annyira szemtelenül jóképű, hogy egy jéghegyet is megolvasztana - legalábbis így gondolja.

Walter Grisby remek fickó. Keményen dolgozik, vág az esze és rajong a feleségéért. Különösen az ellenállhatatlan füleiért.
Yvette Grisby úgy érzi, hogy Walter az ő Cyranoja. Abban reménykedik, hogy életük végéig képesek lesznek mosolyt csalni egymás arcára.
Laurel Grisbyt lenyűgözi a szülei egymás iránti, feltétel nélküli szeretete. Egyúttal el is tűnődik: vajon talál valakit, aki képes lesz őt is ennyire őszintén, szívből szeretni?

Hunter Cottoneye

Hunter Cottoneye összekuporodott és lelkiekben felkészült a világvége érkezésére.

Jebidiah Wilson

Jebidiah Wilson mindent megtesz, hogy ő legyen a legjobb. Nagyon szereti a munkáját, de ha ez nem párosul pihenéssel, bizony a jóból is megárt a sok.

Angel Lobos belekeveredett pár balhéba fiatalkorában. Ez azonban már a múlté, és jelenleg nincs fontosabb a számára, minthogy gondját viselje csodaszép feleségének és bűbájos kislányainak. Mindenesetre, ha beugrana hozzád látogatóba, utána vedd számba az értékeidet.
Marisol Lobos boldog, hogy Angel szeretne letelepedni. Nem tudja mással elképzelni az életét.
Carlotta Lobos fiatal sportoló. Folyamatosan igyekszik a legjobb formáját nyújtani, de még az sem jut mindig az eszébe, hogy bekösse a cipőfűzőjét.
Anita Lobos kicsit irigykedik testvére sportolói tehetségére. Ő akkor érzi magát igazán elemében, ha palettát és ecsetet tarthat a kezében.

Luke McDermott a földeken tölti a napjait, ahol saját kezűleg termeli meg az ételt a családjának. Ő ebben az életmódban hisz. Vajon képes lesz elengedni a gyerekei kezét, amikor ők a saját útjukon szeretnének elindulni?
Ginny McDermott boldogan segít férjének a földeken. Éberen őrködik a családi kassza fölött, és régóta forgatja a fejében, hogy jövedelemkiegészítés gyanánt írni kezd.
Maximus McDermott osztozik családja növények iránti szeretetében, de nem veti meg a sportot sem. Úgy gondolja, hogy rengeteg ideje lesz még kitalálni, melyik áll közelebb hozzá. Mindeközben ő és az öccse legszívesebben minden idejüket a folyóparton töltenék, pecabottal a kézben.
Travis McDermott nem az a fajta gyerek, aki órákig elvan pár zsírkrétával és egy darab papírral. Sokkal jobban szereti, ha a nap melengeti a bőrét.

Odin Crosby alig várja, hogy szebb otthonba költözhessenek a mostani házikónál. Megőrül az utcában lakó gyerekektől, különösen akkor, ha összemászkálják a gyepét.
Heather Crosby bolondul a gyerekekért, és hamarosan szeretne pár sajátot. Vajon sikerül meggyőznie Odint, hogy a csemeték valójában nem is rémesek annyira?

Roxie Lin szeretné végre megkapni a maga 15 perc hírnevét a rock and roll nagyjai között. Persze az sem baj, ha több lesz belőle. A vágyakozás és a bátorság megvan benne hozzá, de vajon elég lesz a tehetsége is?
Shirley Lin szeretne orvos lenni, mert akkor boldog igazán, ha másoknak segíthet. Vajon tud majd másra is időt szakítani?

Norman Joy a természet és a szántóföldek közelében lakik. Nem érdekli a modern élet. Egyetlen dologtól fél, hogy az egyetlen lánya kísértést érez majd, hogy felnőttként elhagyja a farmot, és máshol próbáljon szerencsét.
Elaine Joy boldognak érzi magát otthon. Szeret a kertben bogarászni és szívesen viseli gondját idősödő édesapjának. De emellett saját családra is vágyik.

Nellie Spenster családi receptek egész tárházával rendelkezik, és mindig kéznél van pár jó kis története. Vajon képes lesz lazítani és valaki mást is beengedni a konyhájába?
Lucille Spenster szerint egy jó könyvnél nem kell jobb társaság. Emellett nem találkozott még olyannal (a testvérét leszámítva), aki elviselte volna a hisztériáit.

Aiden Jones úgy gondolta, hogy Riverview-ban csendes, nyugodt napok várják majd. De vajon mennyit lehet pihenni egy nyughatatlan szellemekkel teli házban?
Hannah Jones olyan helyen szeretett volna családot alapítani, ahol a hagyományoknak jelentősége van, de azt álmaiban sem gondolta volna, hogy ilyen sok családtaggal kell majd együtt élnie.

Riverview lakóiról részletesebben a letölthető pdf fájlban olvashattok. A fájl tartalmazza:
- Nehézség és életcélok
- Jellemvonások és kedvencek
- Jártasságok
- Barátok
- Munka

Riverview lakóinak ismertetése

A tapasztalatom az, hogy a felnőttek állása nem változik, viszont az idősek vagy nyugdíjasok, vagy dolgoznak. Tehát az egyik új játéknál nyugdíjasként jelennek meg, a másiknál viszont rendes foglalkozásuk van. Így én leírtam az egyik verzióját azoknak a foglalkozásoknak, amelyek nálam megjelentek. Az időseknél foglalkozást nálam csak Ma Bagley, és Henry McGlum váltott (tehát két különböző foglalkozás is előjött), a többinél ugyanaz maradt. Emiatt a leírt barátok is változhatnak. Konkrétan a munkához kötött ismerettség szintén nem garantált.

A tippet készítette: Teteci

My Sims Webáruház