Omninövény

Az omninövény a legkülönlegesebb növény a Sims 3 játékban. Alapesetben Sunset Valley kutatóállomásán találkozhatsz ezzel a növénnyel.

Az Omninövény a többi növénytől eltérően terméséről nem szaporítható. Ahhoz, hogy otthonodban omninövényt ültethess, három próbatételnek kell megfelelned. Ezek a próbatételek Lehetőségek teljesítését jelentik, mindhárom Lehetőség a kertészet jártassághoz kötődik. A "Szokatlanul jó" lehetőség teljesítésével esélyed van arra, hogy megkapd a " Kiemelkedően ritka", majd ennek teljesítésével a "Növények növénye" lehetőséget.

Ha az utolsó próbát is kiállod, omninövény magokat fogsz kapni, melyeket elültethetsz További magokat a postaláda segítségével rendelhetsz.

Az Omninövény rengeteg tárgy megsokszorozására képes, ehhez csak etetnünk kell. Az omninövényre kattintva ellenőrizheted az étrendjét.

Ha a növényt még nem tápláltad, akkor használd a Táplálja opciót.

Kedvenc növényedet az eszköztáradban található dolgokkal etetheted meg, pl: könyvek, háztartási cikkek, halak, egyéb növények. Ha nem vagy megelégedve az étrendjével, lecserélheted azt.

Táplálás után néhány nappal, ha a növényedet megfelelően gondozod, teremni kezd. Szüretelés után a növényt újra kell etetni akár ugyanolyan, akár másféle táplálékkal. A termést felhasználhatod a ház körül, vagy a boltban eladhatod.

Vörösheringet és gumikacsát termő omnik.

Noémi ötlete: Az egyik legjövedelmezőbb módja az omninövénytermesztésnek, ha ambróziarecepttel tápláljuk, ez termésenként 10.000 dollár bevételt jelent. De a feltaláló szakmával kapcsolatban is jól tud jönni, bár eddig én még csak robotjátékkal tudtam táplálni, ami viszonylag olcsó, viszont ha az omninövénnyel termelt robotjátékot eladjuk, az a feltaláló munkatapsztalat mércéjét növeli.

Kellemes kertészkedést!

A tippet Mazsola készítette.

My Sims Webáruház