Nyaraló vásárlása

Aki megunta a közös mosdót és az olcsó ágyakat, meg persze van felesleges néhány ezer simoleonja, lehetősége van a Sims 3 külföldi szomszédságaiban nyaralót vásárolni.

Persze a külföldiek nem osztogatnak csak úgy "puszira" nyaralókat minden jöttment pénzeszsáknak. A jogot ki kell érdemelni.

Legfontosabb, hogy rendelkezz 3-as vízumszinttel az adott helyen.

Ahhoz, hogy leellenőrizd, hol tartasz éppen, nyisd meg a Kalandnaplót.

A kalandnapló bal oldalán kiválaszthatod a tartózkodási helyedet. Ezután a jobb oldalon a jelölt helyen láthatod, hogy hányas vízumszinten állsz. Simem már elérte a kívánt, 3-as szintet.

Ezután Simed telefonján válaszd a "Vásároljon nyaralót" lehetőséget.

Térképnézetbe lép a játék. A megvásárolható ingatlanokat kékeslila, míg a drágábbakat szürke színű gomb jelzi.

Ha az egyik megvásárolható ingatlanra rákattintasz, ez a kép fogad. Csak az árat tartalmazza. Semmi leírás nincs róla, még a házakról sem. Tehát azt sem tudhatod így meg, hogy milyen felszereltséggel rendelkezik. Az OK gombbal megvásárolod, a MÉGSE gombbal pedig visszalépsz.

Miután a megfelelő házat/telket kiválasztottad és megvásároltad, ezen üzenet kíséretében átköltözöl a nyaralódba.

Ha legközelebb is ellátogatsz ide, a játék meg fogja kérdezni, hogy hol szeretnél lakni. Alapértelmezett a tábor és nem a saját telek!

Ha megnézed Simed eszköztárát, megtalálod benne a "tulajdoni lapot". Erre kattintva, és a megfelelő opciót kiválasztva tudod eladni a telket.

Ekkor ez a szöveg fogad. Újra visszakerülsz az Alaptáborba.

 

A tippet és a képeket Teteci készítette

My Sims Webáruház