Meteorbecsapódás

Tyky8 esete:

Az egyik nap a simem teljesen nyugodtan kertészkedett a kertben, élte az életét, majd egyszercsak egy üzenetet kaptam a játéktól: Bella csodálkozik, hogy miért lett ilyen sötét hirtelen. Az égen ekkor még szinte semmi nem látszik.

Körülbelül 2 simórával az üzenet után, az ég tényleg elsötétült.

A végén becsapódott egy meteor.

 A meteor nagy pusztítást végzett: a kráter sem kicsi, a kert egy része megsemmisült, és még a sim is meghalt.Ha megvan az Álomállások kiegészítő, az egész telek limlomokkal lesz teleszórva (körülbelül 8-10 darab, amely 1-50 limlomot tartalmaz)A becsapódás nemcsak egy Hatalmas meteoritot, hanem több, jókora méretű űrsziklát hagy a telken.Amíg az Építés Módban elérhető eszközökkel nem állítod helyre a környezetet (kerítés-újjáépítés, domborzat simítása, stb.) addig minden sim, -40 hangulatértékű, 'Rémesen elhanyagolt környezet' hangulatjelzőt kap.

A Hatalmas meteoritoknak is lehet "fajtájuk", amelyek megegyeznek a többi meteorit fajtájával. (Az enyém Ritka andrasit volt, és elég sokat ér.)Mazsola kiegészítése: Ha a sim távcsővel vizsgálja az eget, akkor is felfedezhet becsapódó meteort. Ekkor Térképnézetben jelöli a játék a becsapódás helyét.

Metemer esete:

Nekem is becsapódott kertecskémbe egy meteorocska és csináltam egy csomó képet, úgy gondoltam, párat megosztok veletek, és fontos volna néhány apró dolog, amit most tapasztaltam, de ott nincs még az oldalon leírva.
Mikor a bizonyos üzenet megérkezik, hogy a sim csodálkozik, hogy miért lett ilyen sötét, egy halvány árnyék jelenik meg a földön, ami elég érdekes formákat is ölt (lehet hogy csak magas grafikai beállítások esetén).

- hogyha ezt az üzenetet látja valaki, azonnal állítsa meg a játékot és mentsen, továbbá;
- simét tüntesse el onnan, de nagyon gyorsan;
- ha az árnyék valami tárgy közelében van, akkor azt is vigyük arrébb vásárlás módban...
- A lángokról sem esett szó, melyek az én simjeimet is majdnem megölték.

Látható az árnyék

A nagy bumm

Füst

Kolosszális lyuk a kertemen

Lángok

Lángok eloltva, senki sem sérült meg.

A meteor 7300 simoleont ér.

7300 és 5300 simoleont érő meteorok

A meteorokat lefényképezte: Tyky8, Metemer

My Sims Webáruház