Lovassport Központ

A lovassport központ
- Lóversenyek - tenyésztés -

Egy hely, ahol valóra válthatod az álmaidat. Ha szereted a lovakat, a versenyeket, esetleg ha szeretsz te magad versenyezni és pénzt nyerni, akkor itt a helyed.

Sok opció közül választhatsz, melyek mindegyike egyedülálló. Ennél az épületnél akár pároztathatod kancádat egy általad kiválasztott csődörrel, illetve felajánlhatod csődörödet tenyészménnek, mindenképpen jól jársz.
Vásárolhatsz lovakat, illetve benevezhetsz lovaddal a versenyre is.

Ehhez szükséges egy ló, egy sokat tapasztalt lovas és sok gyakorlás, hogy esélyetek is legyen és ne nevessen ki a közönség, mert nem tenne jót lovad lelkiállapotának a vereség.

A versenyek 17 órakor kezdődnek, de ha kicsit később érsz oda az sem okoz problémát a bíróknak. A fő, hogy odaérj, hiszen nélküled nem indulhat el a megmérettetés.

Amint a verseny elindul, megjelenik előtted ez a tábla, természetesen az utolsó helyről indulsz, de tudod szabályozni lovad tempóját az oldalt látható legördülő menüvel. Három lehetőség közül választhatsz.

Kiegyensúlyozott tempóban megjósolható végeredményt futsz kockázatvállalás nélkül. Tehát lovad túlhajszolása nélkül a lehető legjobb tempóban haladsz, míg mások akár túllihegve a dolgot eléd is kerülhetnek. Ha magas a rátád, és még nem nemzetközi versenyen indulsz, elegendő ez a beállítás a nyeréshez.

Kockázat nélkül nincs üzlet. Elképzelhető, hogy magasabb helyezést érsz el, de az is, hogy nagyot buksz. Amolyan köztes állapost, fifty-fifty eset. Nem lehet megjósolni, mikor melyik következik be, teljesen szerencse alapon megy, de befolyásolja a tudásotok.

Mindent vagy semmit: hasonló az előző opcióhoz. Vagy nyertek, vagy nem. Ebben a helyzetben hajtod ki a lovad leginkább, de ha nem bírja a tempót, rohamosan előznek meg a versenytársaid, csak a lovak hátsóját nézheted a verseny végéig.

Ha a verseny elindul, a zöld csík megindul. A három tempót kedved szerint váltogathatod, hogy kipróbáld, mikor mi következik be.

Amint a versenynek vége és bezsebelted a pénzjutalmat, esetleg jobb eredmény után a trófeákat, büszkén mehetsz haza mutogatni az ismerőseidnek, milyen szuper eredményt értél el a sok gyakorlás révén.

Helyezd jól látható helyre a trófeákat, hogy mindenki láthassa a sikered.

A tippet Sayera készítette

My Sims Webáruház