Képzeletbeli barát

Képzeletbeli barát

- A Nemzedékek kiegészítővel -


A képzeletbeli barát kezdetben egy furcsa kinézetű játékbaba, amit a csecsemő sim pár nappal a születése után kap postán.

Márkus Boglárka kiegészítése: Ha örökbe fogadtatok egy csecsemőt, akkor is kaphattok babát!Kattintsunk a postaládára és válasszuk a "Vegye  fel a levelet" lehetőséget. A játékbabát most már megtaláljuk az eszköztárában. Ha a simünk már csecsemő tegyük le a földre és hagyjuk játszani vele.
Elérhető interakciók:
Ha eleget játszunk vele, kapunk egy üzenetet:


Ha továbbra is sokat játszunk vele, ezt az üzenetet kapjuk:

Mikor a simünk gyerek lesz, újabb interakciókkal tudja szórakoztatni magát: teadélutánt rendezhet.
Mikor végre eleget játszottunk vele, tegyük le a padlóra, (lehet, hogy egy üzenet fel is hívja erre a figyelmünket) és csodák csodája, a baba életre kel!
A sim új vicces mozgású, vele egyszerre növő barátját csak ő láthatja.

Most már úgy viselkedik, mint egy normál sim, és megkérhetjük arra is, hogy takarítson helyettünk vagy hozzon nekünk nasit.

Viszont ha simünk elalszik vagy elhagyja a telket, a képzeletbeli barátja visszaváltozik játékbabává (ilyenkor visszarakhatjuk az eszköztárunkba).De ne aggódjunk, mert ha visszajövünk vagy felébredünk, ismét életre kel.
A Kovalens kölyök kémikus készlettel elkészíthető egyik bájital segítségével normál simmé változtatható. Csak annyit kell tenni, hogy elkészítjük a főzetet (kb.3500 simonleon), az eszköztárunkba tesszük és rákattintunk a képzelt barátunkra, majd kiválasztjuk az "Ajánlja fel, hogy igazi simmé változtatja" lehetőséget.


Az eredmény egy tarka ruházatú "normál" sim, akinél elérhető a "Masírozzon ide" parancs (a képzeletbeli barát sétál).

        

Hogyha már nem szeretnénk hogy sim legyen, kattintsunk rá, és válasszuk a "Változzon játékká"  lehetőséget (ahhoz, hogy ki tudjuk választani, neki kell lenni az aktív simnek).


Ilyenkor irányítható marad, de visszanyeri a baba formáját és ha rákattintunk, a megfelelő paranccsal ("Változtassa simmé") ismét simet csinálhatunk belőle.

A tippet sgeri készítette, képek: Ruby, kiegészítette: Márkus Boglárka.

My Sims Webáruház