Hidden Springs lakói

Hidden Springs szomszédság a Store-ból tölthető le, 2450 SimPoint-ért, mely 2012. december 31. napjáig 2000 SimPoint-ért lehet a tiéd. A letölthető .pdf fájlban a lakók jellemzőiről olvashattok részletesebben.

 

Hidden Springs lakóinak ismertetése

 

Minden családnak megvan a maga története, így van ez Hidden Springs lakóival is. Az alábbiakban ezeket olvashatjátok el.

Családok, ismertetők

 

ABBOT Család
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 20.000 simoleon

Carl Abbot nem túl boldog attól, hogy egy eldugott városkában kell állomásoznia, de a felesége úgy véli, hogy mindkettejüknek jót tesz az itteni csend és nyugalom.

Mézeskalács álom
Azúr-tó sugárút 6.
40x40 méretű, 4 hálószoba, 2,5 fürdőszoba

Ez a tágas lak a nagy, nyílt terek kedvelőinek készült - itt sosem küzdesz majd klausztrofóbiával, ez garantált.

Carl Abbot hozzászokott, hogy mindig az események sűrűjében van; bátor, hősies vezetőként építette fel katonai karrierjét. Így nem is csoda, hogy meglepődött, amikor felettesei közölték vele, hogy a képességeire most ebben a békés, világtól elzárt hegyi városkában van szükség. Miféle fenyegetést jelentenek ezek a hatalmas hegyek, ha csak az ő különleges képességei menthetik meg a helyzetet?
Kapcsolatai: Maya Abbot - feleség, Bruce Chesterfield - munkatárs - ismerős, Loius Swete - főnök - ismerős
Foglalkozása: nemzetközi szuperkém (rendfenntartás hivatás10. szint - titkosügynöki ág)

Maya Abbot tudja, hogy Carl egyre nyugtalanabb, de úgy gondolja, hogy mindkettejüknek jót tesz egy kis pihenő, távol a férfi stresszes állásától. Talán a családalapításon is elkezdhetnének végre gondolkozni.
Kapcsolatai: Carl Abbot - férj, Bert Alto - ismerős, Ryan Anderson - ismerős, Simon Cho - főnök - ismerős
Foglalkozása: céges zombi (üzleti hivatás 4. szint)

 

AL FAHAD Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 50.000 simoleon

Laila Al Fahad a gazdagok és híresek kezelőorvosa. A modern gyógyászatra specializálódott, amely a kristálytiszta hegyi források gyógyhatását is hasznosítja.

Klasszikus báj
Vörösfenyő út 27.
30x40 méretű, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba

Ennek a házikónak minden négyzetcentiméterét kihasználtuk, hogy maximalizáljuk a hasznos teret, a hatékonyságot és a termelékenységet. Ideális az örökké elfoglalt simek számára, akik állandóan mozgásban vannak.

Laila Al Fahad a gazdagok és híresek kezelőorvosa. A modern gyógyászatra specializálódott, amely a kristálytiszta hegyi források gyógyhatását is hasznosítja. Azt állítja, hogy bármilyen nyavalyát meggyógyít a tudomány és a modern módszerek segítségével. Persze mindennek ára van.
Kapcsolatai: Ryan Anderson - barát, Andrew Song - munkatárs - ismerős, Bert Alto - ismerős, Emmaline Rhoen - főnök - ismerős
Foglalkozása: fertőző kórok kutatója (gyógyászati hivatás 8. szint)

 

ALTO Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 125.000 simoleon

Bert egykor a bridgeporti hírességek jó nevű könyvelője volt. Mesés vagyonnal érkezett ebbe a bájos, eldugott fürdővárosba.

Búzavirágkék báj
Havasi körút 53.
30x30 méretű, 2 hálószoba, 2,5 fürdőszoba

Kellemes, közepes méretű lak feltörekvő ifjú simek és társasági üdvöskék számára. Bőven elég a hely pár gyors kocsi és méregdrága kondigép számára.

A könyvelősdi sosem tartozott Bert Alto valódi szenvedélyei közé, de most, hogy végre hirtelen (és egyesek szerint meglehetősen gyanús körülmények között) csinos vagyonhoz jutott, végre megvalósíthatja álmait. Persze nincsen rózsa tövis nélkül: nagyon úgy fest, hogy Bert bujkálni kényszerült valaki. vagy valami elől. Az öccse volna az, Nick? Netán a volt ügyfelei? Ki tudja!
Kapcsolatai: Catarina Vanderburg - barát, Renauld Vanderburg - barát, Pierce Shawkti - kedves ismerős, Gabriella Ornales - ismerős, Roberto Vega - munkatárs - ismerős, Laila Al Fahad - ismerős, Anna Menon - ismerős, Maya Abbot - ismerős, Genevieve Colby - ismerős, Jewel Song - főnök - ismerős
Foglalkozása: orgyilkos (bűnözői hivatás 3. szint)

Bert Nick Alto fivére, aki Sunset Valley lakója.

 

ANDERSON Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 35.000 simoleon

Ryan Anderson természetfotós abban reménykedik, hogy a hegyek varázslatos hangulatát megörökítve bekerül a szakma nagyjainak dicsőségcsarnokába.

Otthonos kunyhó
Vörösfenyő út 42.
30x40 méretű, 2 hálószoba, 2,5 fürdőszoba

Ideális otthon a lakótársakkal élő, illetve lakótársat kereső simek számára! A háló- és fürdőszobák közel ugyanakkora alapterületűek, a közös terek pedig elég tágasak ahhoz, hogy a lakók ne essenek állandóan hasra egymásban.

Ryan Anderson természetfotós abban reménykedik, hogy a hegyek varázslatos hangulatát megörökítve bekerül a szakma nagyjainak dicsőségcsarnokába. Nincs oda a kőgazdag turistákért, de a környékbeli mesés tájak kárpótolják a siserehad okozta bosszúságokért.
Kapcsolatai: Kyle Anderson - fivér - legjobb barát, Laila Al Fahad - barát, Catarina Vanderburg - barát, Madeline Moore - barát, Renauld Vanderburg - barát, Genevieve Colby - ismerős, Robert Vega - ismerős, Anna Menon - ismerős - munkatárs, Maya Abbot - ismerős, Gabriella Ornales - ismerős, Francisca Vanderburg - főnök - ismerős
Foglalkozása: professzionális blogger (újságírás hivatás 4. szint)

Ő Kyle Anderson, Ryan fivére. Egy NJK, vagyis nemjátszható karakter, egy városlakó, azonban a fivérével való jó kapcsolatának köszönhetően, egykettőre a játszható Anderson család tagjává teheted. Mivel NJK, ezért nem kerül be a táblázatba, azonban a legfontosabb dolgokat leírtam róla:
Életcélja sakklegenda; felnőtt, 21 nap múlva idős; nyilas horoszkópú; szétszórt, jellemvonásai: könyvmoly, zseni, rosszindulatú; kedvence a klasszikus zene, a gyümölcstorta, kedvenc színe a lila. Munkanélküli, jártasságai: 8. szint festés, 7. szint atlétika, 9. szint ezermesterség.

 

CHESTERFIELD Család
Nehézség: 3. szint, kezdőtőke: 25.000 simoleon

Bruce a nagyvárosból költöztette ki fiait a vadon szívébe, azt remélve, hogy az itteni élet beoltja őket is apjuk természet iránti rajongásával.

Csendes családi lak
Tóparti fasor 8.
60x60 méretű, 3 hálószoba, 1,5 fürdőszoba

Nincs is jobb módja a családi összetartás erősítésének, mint körülvenni őket a természet csodálatos ajándékaival.

Bruce Chesterfield a fenntartó életmód és környezettel harmonizáló építkezés szenvedélyes szószólója. Vajon képes lesz átadni tudását és a Földanya iránti tiszteletét fiainak?
Kapcsolatai: Scott Chesterfield - fia - barát, Dennis Chesterfield - fia - ellenszenves, Carl Abbot - munkatárs - ismerős, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős, Louis Swete - főnök - ismerős
Foglalkozása: hadnagy (rendfenntartás hivatás 8. szint)

Dennis Chesterfieldnek hiányzik a nagyváros, hiányoznak a barátai. és gyakorlatilag minden más a régi életéből, de kész adni egy esélyt ennek az eldugott hegyi településnek, hogy boldoggá tegye az édesapját.
Kapcsolatai: Bruce Chesterfield - apa - ellenszenves, Scott Chesterfield - fiútestvér - barát, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős
Foglalkozása: középiskolai tanuló

Scott Chesterfieldet egy cseppet sem érdekli, hol él, amíg vele van hűséges gitárja.
Kapcsolatai: Bruce Chesterfield - apa - barát, Dennis Chesterfield - fiútestvér - barát, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős
Foglalkozása: középiskolai tanuló

 

CHO Család
Nehézség: 4. szint, kezdőtőke: 100.000 simoleon

Simon Cho közönségfilmjei olyan sikereket arattak, hogy úgy döntött, megengedheti magának a korai nyugdíjba vonulást - a családja körében, természetesen.

Tengerparti rezidencia
Panoráma sétány 2.
60x60 méretű, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba

Ne engedd, hogy a háló- és fürdőszobák alacsony száma megtévesszen: szükség esetén számos hobbiszoba várja, hogy hálóvá alakítsák.

A nagy költségvetésű filmek rendezése nem akkora buli, amekkorának hangzik, különösen hosszútávon. Simon Cho alig várja, hogy új, nyugodtabb életet kezdhessen családjával, de vajon nem lustul-e el, és képes lesz-e mindent bedobni, amikor izgalmas új üzleti vállalkozásba kezd.
Kapcsolatai: Alisha Cho - feleség, Davy Cho - fia - legjobb barát, Minzi Cho - lánya - legjobb barát, Maya Abbot - főnök - ismerős
Foglalkozása: osztályvezető (üzleti hivatás 6. szint)
Csillagszintje (csak a Leszáll az éj kiegészítővel): 2. szint

Alisha Cho rengeteget hallott a városról bridgeporti barátaitól, és alig várja, hogy belevethesse magát a vásárlásba, bulizásba és a helyi felső tízezerrel való smúzolásba.
Kapcsolatai: Simon Cho - férj, Davy Cho - fia - legjobb barát, Minzi Cho - lánya - legjobb barát, Astrid Pertridge - főnök - ismerős
Foglalkozása: zenei tehetségkutató (zenei hivatás 6. szint)

Davy Cho örökbefogadott gyerek, aki tiszta szívből szereti a családját, de egyre nehezebben áll ellen a késztetésnek, hogy felfedezze az erdőt, és megismerkedjen a lakóival.
Kapcsolatai: Simon Cho - apa - legjobb barát, Alisha Cho - anya - legjobb barát, Minzi Cho - lánytestvér - legjobb barát
Foglalkozása: általános iskolai tanuló

Minzi Cho minden napját azzal tölti, hogy klimpírozik a xilofonján, földet majszol, és az összes felnőttet elbűvöli, akire csak rámosolyog
Kapcsolatai: Simon Cho - apa - legjobb barát, Alisha Cho - anya - legjobb barát, Davy Cho - fiútestvér - legjobb barát
Foglalkozása: tipegő

 

COLBY Család
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 60.000 simoleon

Christoff és Genevieve újgazdagok ugyan, de elhatározták, hogy elegancia és kifinomultság tekintetében leiskolázzák a helyi kékvérűeket.

Gólyafészek
Cédrus út 12.
40x30 méretű, 2 hálószoba, 2,5 fürdőszoba

Ez a divatos lak épp elegendő helyet biztosít, ha szeretnél eldicsekedni új, extravagáns stílusoddal új, kőgazdag barátaidnak.

Christoff Colby őszintén rajong az élet kifinomult oldaláért, és kész elkölteni frissen szerzett vagyonát, hogy ezt bebizonyítsa.
Kapcsolatai: Genevieve Colby - feleség, Simon Cho - főnök - ismerős
Foglalkozása: jelentésfeldolgozó (üzlet hivatás 3. szint)

Genevieve Colby eltökélte, hogy mindenben túltesz a helyi előkelőségeken, és pillanatok alatt belopja magát a város szívébe.
Kapcsolatai: Christoff Colby - férj, Ryan Anderson - ismerős, Bert Alto - ismerős, Renauld Vanderburg - főnök - ismerős
Foglalkozása: bólogatójános (politika hivatás 4. szint)

 

DEBUTANTE háztartás
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 25.000 simoleon

Jenny és Blake hátulgombolós koruk óta együtt csináltak mindent - akár tetszett nekik, akár nem. Marakodásban gazdag, ellentmondásos barátságukra most új próbatétel vár: kirepültek a családi fészekből, és megkezdik önálló, felnőtt életüket. a szüleik anyagi segítségével persze.

Mókatár
Cédrus tér 3.
40x40 méretű, 2 hálószoba, 3 fürdőszoba

Ez a bulizáshoz vagy hétvégi heverészéshez ideális otthon mindent megad tulajdonosának, amire a lazításhoz és pihenéshez csak szüksége lehet.

Jenny Lho és Blake évek óta "barátnők". Jenny mégis úgy gondolja, hogy jobb lett volna, ha a szüleitől saját lakást kap, ami csak az övé.
Kapcsolatai: Blake Grayson - lakótárs - legjobb barát, Jessica Willow - főnök - ismerős
Foglalkozása: kantinos (katonai hivatás 2. szint)

Blake Grayson úgy érzi, itt az ideje felnőni és a saját lábára állni. Abban bízik, hogy idén végre végleg kiléphet vagyonos családja árnyékából.
Kapcsolatai: Jenny Lho - lakótárs - legjobb barát, Bert Alto - főnök - ismerős
Foglalkozása: zsebmetsző (bűnöző hivatás 2. szint)

 

MENDOZA Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 20.000 simoleon

A csodagyerekből valódi zsenivé és világszenzációvá érett Hector Mendoza csak egy csendes zugra vágyik, ahol megalkothatja következő remekművét. és talán a szerelem is rátalál.

Erdei menedék
Éger u. 6.
40x30 méretű, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba

Ez a modern és egyszerű otthon minden alapvető kényelmi cikkel rendelkezik, amire csak a lazításhoz és a szórakozáshoz szükség lehet.

Csodagyereknek tartották, zenei és művészeti tehetsége elkápráztatta mentorait. A közben felnőtté vált Hector Mendoza beutazta a világot, teltházas koncerteken játszva mindenhol - kár, hogy sosem volt erőssége a pénzügyeinek kezelése. most csak egy csendes zugra vágyik, ahol megalkothatja következő remekművét. és talán felhívhatja magára pár gazdag fiatal műkedvelő figyelmét.
Kapcsolatai: Astrid Pertridge - főnök - ismerős
Foglalkozása: zenekarvezető (zenei hivatás 8. szint)

 

MENON Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 75.000 simoleon

Anna Menon a divat királynője. A kifutóktól a divatmagazinokig ő a legfőbb döntéshozó. Nemrégiben alkotói válságba került, ezért pihenni és új inspirációt gyűjteni utazott ide, a hegyek és források vidékére.

A divat fellegvára
Vörösfenyő út 25.
40x40 méretű, 1 hálószoba, 2 fürdőszoba

Merész és divatos! Eredetileg két hálószoba volt, de kinek van szüksége egy felesleges szobára plusz egy ággyal, ha az átalakítható álmaid gardróbjává.

Anna Menon a divat királynője. A kifutóktól a divatmagazinokig ő a legfőbb döntéshozó. Nemrégiben alkotói válságba került (bár egyesek találóbbnak éreznék az idegösszeomlás szót), ezért pihenni és új inspirációt gyűjteni utazott ide, a hegyek és források vidékére.
Kapcsolatai: Bert Alto - ismerős, Ryan Anderson - főnök - ismerős
Foglalkozása: oknyomozó riporter (újságírás hivatás 6. szint)

 

MOORE Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 15.000 simoleon

Madeline Moore mindenért rajong, ami a hegyekkel kapcsolatos. Csinos summát örökölt kincsvadász nagymamájától, de már szinte a felét eltékozolta! Vajon lesz elég pénze a városban maradni addig, amíg meg nem alapozza a saját egzisztenciáját?

Természetes egyszerűség
Éger u. 8.
40x40 méretű, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba

Ha az ember minden idejét a szabad ég alatt tölti, nincs szüksége túl sok helyre és kacatra az otthonában. Egy rakás ablak és pár természetes alapanyagú bútor épp elég.

Madeline Moore mindenért rajong, ami a hegyekkel kapcsolatos. Szereti a friss levegőt, a bogaras figurákat és a külön varázslatot, melyet a levegőben érez. Bár szívesen vegyül el a gazdag és híres simek között, kezd lassan elfogyni a pénze. Tennie kell valamit, hogy stabilizálja az anyagi helyzetét, és fenntarthassa a látszatot.
Kapcsolatai: Ian Nali - barát, Ryan Anderson - barát, Gabriella Ornales - kedves ismerős, Roberto Vega - főnök - ismerős
Foglalkozása: trágyaelemző (tudomány hivatás 4. szint)

 

NALI Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 35.000 simoleon

Ian Nali a gazdagok és híresek személyi edzőjeként dolgozik, amióta az eszét tudja. Akár a teniszszervádat vagy a síelési technikádat szeretnéd csiszolni, akár egy kisebb vagyon elveréséhez van szükséged tanácsra, Ian a te embered! Persze csak akkor, ha meg tudod fizetni a szolgálatait.

Agglegény-paradicsom
Sárgafenyő sugárút 5.
40x30 méretű, 1 hálószoba, 1,5 fürdőszoba

Minden jóval felszerelt edzőtermével, szórakoztató központjával és kültéri grillezőjével ez a lak valódi agglegény-paradicsom.

Ian Nali a gazdagok és híresek személyi edzőjeként dolgozik, amióta az eszét tudja. Kissé pénzéhes, és tagadhatatlanul törtető. Akár a teniszszervádat vagy a síelési technikádat szeretnéd csiszolni, akár egy kisebb vagyon elveréséhez van szükséged tanácsra, Ian a te embered! Persze csak akkor, ha meg tudod fizetni a szolgálatait.
Kapcsolatai: Madeline Moore - barát, Carly Ruiz - főnök - ismerős
Foglalkozása: újonc (profi sportok hivatás 5. szint)

 

O'DOURKE Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 30.000 simoleon

Liamet messzire vetette az élet Sunset Valley kényelmétől. Lelkesen dolgozik a Hidden Springs lakói által élvezett rejtélyes egészségügyi előnyökkel kapcsolatos kutatásán, és alig várja, hogy áttörést érhessen el. Persze sokat segítene, ha nem bizonytalanítaná el kutatási alanyainak vagyona és fényűző életmódja.

Pont jó bungaló
Havasi körút 54.
30x30 méretű, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba

Otthonos, egyszerűségében mégis elegáns: ebben a bájos bungalóban mindent megtalálsz, amire csak szükséged van, de szinte semmi olyat, amire nincs.

Liam O'Dourke minden áldott nap alaposan megtornáztatja az elméjét a Természettudományi Központban, de titkon többre vágyik. Vajon képes lesz egyszer elég hosszú időre félretenni a könyveit, hogy meghódítsa a lányt, akiért a szíve dobog?
Kapcsolatai: Sebastian Vanderburg - barát, Ella Carlisle - barát, Catarina Vanderburg - ismerős, Roberto Vega - főnök - ismerős
Foglalkozása: használhatatlan kütyük készítője (tudomány hivatás 8. szint)

 

ORNALES Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 75.000 simoleon

Gabriella Ornales vagyonos özvegyasszony, aki végre kiélvezheti az élet kellemesebb oldalát.

Klasszikus elegancia
Havasi körút 55.
30x30 méretű, 2 hálószoba, 2,5 fürdőszoba

Ez az elragadó, az utolsó szögig nagy gonddal megtervezett kunyhó a hagyomány és a divat igen-igen szerencsés találkozásából született.  

Gabriella Ornales nemrégiben megözvegyült, és most semmi jót nem tagad meg magától. Hiányzik neki megboldogult férjura, de a megörökölt vagyon és a város fényűzése elég vigaszt nyújt számára a folytatáshoz.
Kapcsolatai: Madeline Moore - kedves ismerős, Ryan Anderson - barát, Bert Alto - ismerős, Catarina Vanderburg - főnök - ismerős
Foglalkozása: bólogatójános (politika hivatás 4. szint)

 

PERTRIDGE Család
Nehézség: 3. szint, kezdőtőke: 20.000 simoleon

Lonnie Pertridge két "elragadó" lánnyal érkezett a városba, azt remélve, hogy valamelyikük talán beházasodik a királyi családba. Kár, hogy a szolgálót. vagyis a mostohalányát is magával hozta!

Romlatlan szépség
Sárgafenyő sugárút 8.
30x40 méretű, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba

Ez a klasszikus stílusú város lak kellemesen tágas. Egyesek ugyan úgy érvelnének, hogy a negyedik hálószoba valójában csak egy apró fülke, de a szőrszálhasogatás igazán nem szép dolog.

A nagyravágyó anyukák mintapéldánya, Lonnie Pertridge nem nyugszik addig, amíg ott nem lehet valamelyik lánya hercegi esküvőjén.
Kapcsolatai: Eunice Pertridge - lánya - barát, Astrid Pertridge - lánya - kedves ismerőse, Ella Carlisle - lánya - ellenszenves, Renauld Vanderburg - ismerős, Edelaine Porter - főnök - ismerős, Catarina Vanderburg - ellenség
Foglalkozása: hozzávaló-kóstoló (konyhaművészet hivatás 8. szint)

Eunice Pertridge meggyőződése, hogy fényes jövő vár rá. Beházasodni a királyi családba csak a kezdet.
Kapcsolatai: Lonnie Pertridge - anya - barát, Astrid Pertridge - lánytestvér - barát, Ella Carlisle - lánytestvér - ellenszenves, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős, Jewel Song - főnök - ismerős
Foglalkozása: csali (bűnöző hivatás 1. szint)

Astrid Pertridge egészen kicsi kora óta hercegnői életről ábrándozott.
Kapcsolatai: Lonnie Pertridge - anya - kedves ismerős, Eunice Pertridge - lánytestvér - barát, Ella Carlisle - lánytestvér - barát, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős, Hector Mendoza - főnök - ismerős
Foglalkozása: zenei-tehetségkutató (zenész hivatás 5. szint)

Szegény Ella Carlisle. vajon egész életében a gonosz mostoháiért kell gürcölnie, vagy kitör végre a rabságból, hogy megtapasztalja az álmai erejét?
Kapcsolatai: Lonnie Pertridge - anya - ellenszenves, Astrid Pertridge - lánytestvér - barát, Eunice Pertridge - lánytestvér - ellenszenves, Liam O'Dourke - barát, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős, Leticia Bitang - főnök - ismerős
Foglalkozása: mosogató (konyhaművészet hivatás 1. szint)

Csupán a leírásban szerepel, hogy Ella nem Lonnie lánya, a játékban anya-lánya kapcsolat van közöttük. A család megformálását a Hamupipőke mese ihlette.

 

RHOEN Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 10.000 simoleon

Emmaline Rhoen a legtapasztaltabb gyógyító a hegyen innen. Praktikáit különösnek, sőt gyanúsnak nevezhetik egyesek, de mindig eredményesek.

Rusztikus lak
Havasi körönd 11.
20x30 méretű, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba

Ez a kis fakunyhó új szintre emeli a természet és a fényűzésmentes élet iránti szeretetedet.

Emmaline Rhoen különös gyógyászati módszereket használ, annyi szent, de kúrái valahogy mindig talpra állítják a pácienst. Bizonyára ápolási módszereiben rejlik a titok nyitja. hogy az általa főzött pompás házikosztról ne is beszéljünk! Elég egy falat a szőlős pitéjéből, és pillanatokon belül meggyógyulsz!
Kapcsolatai: Nagyi Shue - barát, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős, Cassidy Földszellem - főnök - ismerős. Louis Swete - ellenség
Foglalkozása: trauma sebész (gyógyászat hivatás 6. szint)

 

RUIZ Család
Nehézség: 3. szint, kezdőtőke: 20.000 simoleon

Ez a szegény dadus egyszerű családi kirándulásra indult a munkaadóival, de a szülők eltűnésekor a nyakán maradtak a gyerekek.

A tökéletes családi otthon
Havasi körút 50
30x40 méretű, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba

A tökéletes családi otthon, amely elegendő helyet biztosít az izgága gyerkőcök és a gyorsan növő kamaszok számára is.

Carly Ruiz kirándulni indult a munkaadóival, ám a szülők eltűnésekor a nyakán maradtak a gyerekek.
Kapcsolatai: Emmit Preston - fia - legjobb barát, Jake Preston - fia - legjobb barát, Renauld Vanderburg - barát, Catarina Vanderburg - barát, Ian Nali - munkatárs - ismerős, Pierce Shawkti - főnök - ismerős
Foglalkozása: újonc (profi sportoló hivatás 5. szint)

Emmit Preston remekül érzi magát tesójával és a dadusukkal a váratlanul meghosszabbított családi üdülésen. A szüleik most már bármelyik pillanatban visszatérhetnek, igaz?
Kapcsolatai: Carly Ruiz - anya - legjobb barát, Jake Preston - fiútestvér - barát, Renauld Vanderburg - barát, Catarina Vanderburg - barát
Foglalkozása: középiskolai tanuló

Jake Prestonnak van egy sejtése, hogy hová tűnhettek a szülei. Talán az erdő fái közt rejtőzik a válasz.
Kapcsolatai: Carly Ruiz - anya - legjobb barát, Emmit Preston - fiútestvér - barát, Renauld Vanderburg - barát, Catarina Vanderburg - barát
Foglalkozása: általános iskolai tanuló

Carly Ruiz bár a leírásban csupán a dadusuk, a játékban mégis az anyjukként szerepel.

 

SHAWKTI Család
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 45.000 simoleon

Pierce Shawkti a lejtők ördöge volt fiatalkorában, de ennek vége: most csak arra összpontosít, hogy megteremtse lányával, Sidney-vel közös új életét.

Komfortközpont
Havasi körút 52.
30x40 méretű, 2 hálószoba, 3 fürdőszoba

E páratlan lak építésekor a kényelem volt az első számú szempont. Épp elegendő helyet biztosít egy külsőségek tekintetében nem különösebben nagy igényű, kisebb létszámú famíliának.

Amióta pár évvel ezelőtt megözvegyült, Pierce Shawkti végleg maga mögött hagyta síbajnoki pályafutását, hogy minden energiáját a családjának szentelhesse, és a történtek ellenére biztosíthassa kislánya boldog gyermekkorát. Lánya immár kamasz, és már a felnőttkor sincs messze - Pierce-nek pedig sejtelme sincs, mi legyen a következő lépés.
Kapcsolatai: Sidney Shawkti - lány - kedves ismerős, Bert Alto - kedves ismerős, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős, Jessica Richards - főnök - ismerős
Foglalkozása: csapatkapitány (profi sportoló hivatás 7. szint)

Sidney Shawkti nagyon szereti az apukáját, és hálás azért, hogy egész életét a családról való gondoskodásnak szentelte, de úgy gondolja, itt az ideje, hogy végre magával is törődjön - kezdve azzal, hogy keres magának egy barátnőt.
Kapcsolatai: Pierce Shawkti - apa - kedves ismerős, Renauld Vanderburg - ismerős, Catarina Vanderburg - ismerős
Foglalkozása: középiskolai tanuló

 

SHUE Család
Nehézség: 4. szint, kezdőtőke: 10.000 simoleon

Shue nagyi mindig is rajongott a gyerekekért, de valamiért úgy alakult az élete, hogy sosem állapodott meg és alapított családot. Egy szép napon arra a megállapításra jutott, hogy rengeteg gyerek él a Földön, akinek szerető családra van szüksége, és örökbe fogadott egy porontyot.

Pöttöm otthon
Ligetszépe fasor 16.
20x30 méretű, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba

Ami a lakóterek méretéből következően hiányzik, azért kárpótol az otthon melege és szeretetteljes hangulata.

Shue nagyi mindig is szeretett volna anyává válni. Sohasem túl késő elkezdeni megvalósítani az álmaidat!
Kapcsolatai: Carlotta Shue - lány - barát, Star Shue - lány - barát, Dany Shue - fiú - barát, Gary Shue - fiú - barát, Emmeline Rhoen - barát, Anais Clarit - főnök - ismerős
Foglalkozása: szakács (konyhaművészet hivatás 5. szint)

Dany Shue olyan boldog gyerekkort élvez, amilyenről sok kortársa csak álmodhat. Mégsem tudja elnyomni az érzést, hogy valami hiányzik.
Kapcsolatai: Nagyi Shue - anya - barát, Star Shue - lánytestvér - barát, Gary Shue - fiútestvér - barát, Carlotta Shue - lánytestvér - ellenszenves,
Foglalkozása: általános iskolai tanuló

Carlotta Shue elég fiús lány. Akkor a legboldogabb, ha bebizonyíthatja, hogy gyorsabban fut és okosabb, mint a fivérei és a nővére.
Kapcsolatai: Nagyi Shue - anya - barát, Star Shue - lánytestvér - barát, Gary Shue - fiútestvér - barát, Dany Shue - fiútestvér - ellenszenves,
Foglalkozása: általános iskolai tanuló

Mindig viccesnek találta, hogy épp a Star Shue nevet kapta, hiszen képes lenne egész éjszakákat a csillagok bámulásával tölteni. Amikor felnő, új felfedezések után szeretne kutatni messzi-messzi galaxisokban.
Kapcsolatai: Nagyi Shue - anya - barát, Dany Shue - fiútestvér - barát, Gary Shue - fiútestvér - barát, Carlotta Shue - lánytestvér - barát,
Foglalkozása: általános iskolai tanuló

Gary Shue igazi könyvmoly, aki szabadidejében legszívesebben az erdőt járja és bogarakat gyűjt.
Kapcsolatai: Nagyi Shue - anya - barát, Star Shue - lánytestvér - barát, Dany Shue - fiútestvér - barát, Carlotta Shue - lánytestvér - ellenszenves,
Foglalkozása: általános iskolai tanuló

 

SONG Család
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 50.000 simoleon

Jewel Song rajong mindenért, ami csillog - akár az övé az adott holmi, akár nem. A közelmúltban azonban férjhez ment, és megfogadta, hogy új életet kezd. Mindent megtenne, hogy újdonsült férje ne szerezzen tudomást életének erről az eleddig ismeretlen epizódjáról.

Kincsesláda
Havasi körút 51.
30x40 méretű, 2 hálószoba, 2,5 fürdőszoba

Ez az otthon garantáltan alkalmazkodik majd igényeid változásához. Bőven elegendő helyet biztosít nagy becsben tartott műtárgyaidnak és az utazásaid során felhalmozott emlékeknek, és csakhamar igazi kincsesládává lényegül át!

Andrew Song nem akart hinni a szerencséjének, amikor Jewel igent mondott a lánykérésére. Tény, hogy csak pár hónapja ismerik egymást, de a szívnek nem lehet parancsolni.
Kapcsolatai: Jewel Song - feleség, Renauld Vanderburg - barát, Catarina Vanderburg - barát, Laila Al Fahad - munkatárs - ismerős, Cassidy Földszellem - főnök - ismerős
Foglalkozása: trauma sebész (gyógyászat hivatás 5. szint)

Jewel Song. Ékszertolvaj. Csak el ne meséld az ifjú férjnek!
Kapcsolatai: Andrew Song - férj, Renauld Vanderburg - barát, Catarina Vanderburg - barát, Laila Al Fahad - munkatárs - ismerős, Jávorka Gyáva - főnök - ismerős
Foglalkozása: táskás futár (bűnöző hivatás 5. szint)

 

SWETE Család
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 6.000 simoleon

Louis Swete nem rajong az emberekért. Egész életét a környékbeli erdőkben élte le, és nehezen viseli a turisták mostanában tapasztalható rohamát.

Magányos menedék
Lucfenyő út 4.
30x40 méretű, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba

A szemet gyönyörködtető kertrendezés és a minimalista, letisztult szépségű dekoráció teszi ezt az otthont a magányra vágyók ideális menedékévé.

Louis Swete nem véletlenül költözött ki az erdőbe. hanem azért, hogy megszabaduljon az emberektől! Oly nagyra értékelt csendes magányát azonban a legnagyobb bosszúságára lépten-nyomon megzavarják a külön új szomszédok.
Kapcsolatai: Nicholas Sólyomszárny - barát, Sebastian Vanderburg - ismerős, Carl Abbot - munkatárs - ismerős, Bruce Chesterfield - főnök - ismerős, Emmeline Rhoen - ellenség
Foglalkozása: lehallgatási szakértő (rendfenntartás hivatás 6. szint)

 

SZABAD SZELLEM Háztartás
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 12.000 simoleon

A romlatlan természet és a hegyek varázsa vonzotta ide Nicholast, Cassidyt és Jessicat, akik úgy döntöttek, környezetbarát módon, harmonikus egységben kívánnak élni a Földanyával - amíg elbírják viselni.

Környezetbarát oázis
Havasi körönd 18.
30x40 méretű, 4 hálószoba, 4 fürdőszoba

A természet közeli, környezetbarát életmód megtestesülése! Ez a saját konyhakerttel és halas tóval rendelkező ház mindent megad tulajdonosának. Sosem akarsz majd elmenni innen!

Nicholas (Riverhawk)Sólyomszárny mindenért rajong, ami a szabad ég alatt található. Az igazat megvallva azt sem bánná, ha soha többé nem kellene belülről látnia egy szupermarketet - épp ezért nevelgeti önellátásra kialakított kertecskéjét.
Kapcsolatai: Jessica Willow - lakótárs - barát, Cassidy Földszellem - lakótárs - barát, Louis Swete - barát, Ryan Anderson - főnök - ismerős
Foglalkozása: helyesírás-ellenőrző ellenőrzője (újságírás hivatás 2. szint)

Jessica Willow mindig is szeretett a szüleivel pecázni a sátorozásaik alkalmával - sosem érezte magát olyan közel a természethez, mint ilyenkor. Nem sok minden változott.
Kapcsolatai: Nicholas Sólyomszárny - lakótárs - barát, Cassidy Földszellem - lakótárs - barát, Anais Clarit - főnök - ismerős
Foglalkozása: kantinos (katonai hivatás 2. szint)

A Földanya megsúgja titkait Cassidy (Earthsong) Földszellemnek, és elvezeti őt a kincseihez. Ez a hegység tömérdek ásványt, magvat és ércet rejt, és Cassidy örömmel gyűjti be mindet
Kapcsolatai: Jessica Willow - lakótárs - barát, Nicholas Sólyomszárny - lakótárs - barát, Emmaline Rhoen - főnök - ismerős
Foglalkozása: mentős (egészségügyi hivatás 3. szint)

 

VANDERBURG Család

SZÖKEVÉNY
Nehézség: 1. szint, kezdőtőke: 15.000 simoleon

Francesca, megunván a házasságról és felelősségről való örökös papolást, megszökött egy természetközeli, békés magánnyal kecsegtető új élet reményében.

A rejtekhely
Ligetszépe fasor 9.
30x20 méretű, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba

Az ideális menedék, ha szeretnél elbújni a világ elől.

Francisca Vanderburg nem hajlandó eltűrni, hogy megmondják neki, hogyan élje az életét, és kihez kellene férjhez mennie. Könyveket akar írni, beutazni a világot, és új embereket megismerni! Egyébként is, ki akarja minden áldott napját egy huzatos palotába bezárva tölteni? Elszökött otthonról, hogy egyszerű, hétköznapi fiatal nőként kezdhessen új életet.
Kapcsolatai: Renauld Vanderburg - mostohaapa - ismerős, Catarina Vanderburg - anya - ellenszenves, Sebastian Vanderburg - fiútestvér - legjobb barát, Ryan Anderson - főnök - ismerős
Foglalkozása: anonim hírforrások felelőse (újságírás hivatás 8. szint)
Csillagszintje (csak a Leszáll az éj kiegészítővel): 4. szint

VANDERBURG
Nehézség: 2. szint, kezdőtőke: 175.000 simoleon

A kékvérű felmenők egész sorával büszkélkedő H. M. Catarina Vanderburg kifogyott az eszközökből. Itt az ideje, hogy gyermekei elkezdjenek gondolkozni a Vanderburg név jövőjén, csakhogy a hercegnő világgá futott, a hercegnek pedig esze ágában sincs megállapodni.

Vanderburg-palota
Panoráma sétány 1
60x60 méretű, 3 hálószoba, 5 fürdőszoba

A híres Vanderburg uralkodócsalád történelmi otthona. Ez a pompás palota fényűző szolgáltatások sokaságával kényezteti lakóit, akik belefáradtak az egész napos. nos. kékvérűségbe.

Renauld Vanderburg játssza a villámhárító szerepét túlzottan is gondoskodó és önállóságra vágyó gyermekei között. Vajon képes lesz érdemben beavatkozni, és megőrizni a családi békét?
Kapcsolatai: Catarina Vanderburg - feleség, Francisca Vanderburg - mostohalány - ismerős, Sebastian Vanderburg - mostohafiú - ismerős, Jewel Song - barát, Emmit Preston - barát, Carly Ruiz - barát, Jake Preston - barát, Bert Alto - barát, Andrew Song - barát, Ryan Anderson - barát, Eunice Pertridge - ismerős, Emmeline Rhoen - ismerős, Astrid Pertridge - ismerős, Pierce Shawkti - ismerős, Bruce Chesterfield - ismerős, Ella Carlisle - ismerős, Dennis Chesterfield - ismerős, Scott Chesterfield - ismerős, Sidney Shawkti - ismerős, Lonnie Pertridge - ismerős
Foglalkozása: szabad világ vezetője (politika hivatás 10. szint)
Csillagszintje (csak a Leszáll az éj kiegészítővel): 4. szint

Közismert tény, hogy Catarina Vanderburg házasságmániás, túlbuzgó édesanya, aki az őrületbe kergeti két kékvérű gyermekét.
Kapcsolatai: Renauld Vanderburg - férj, Sebastian Vanderburg - fia - barát, Francisca Vanderburg - lány - ellenszenves, Jewel Song - barát, Emmit Preston - barát, Carly Ruiz - barát, Jake Preston - barát, Bert Alto - barát, Andrew Song - barát, Ryan Anderson - barát, Eunice Pertridge - ismerős, Peter Winterly - ismerős, Emmeline Rhoen - ismerős, Astrid Pertridge - ismerős, Pierce Shawkti - ismerős, Bruce Chesterfield - ismerős, Ella Carlisle - ismerős, Dennis Chesterfield - ismerős, Scott Chesterfield - ismerős, Sidney Shawkti - ismerős, Liam O'Dourke - ismerős, Lonnie Pertridge - ellenség
Foglalkozása: szabad világ vezetője (politika hivatás 10. szint)
Csillagszintje (csak a Leszáll az éj kiegészítővel): 4. szint

Sebastian Vanderburg nagyon unja már a kis herceg szerepét. Szeretne legalább annyi időre kiszabadulni édesanyja szárnyai alól, amíg megtalálja világgá ment nővérét.
Kapcsolatai: Catarina Vanderburg - anya - barát, Renauld Vanderburg - mostohaapa - ismerős, Francisca Vanderburg - lánytestvér - legjobb barát, Peter Winterly - jó barát, Liam O'Dourke - barát, Bruce Chesterfield - munkatárs - ismerős, Louis Swete - főnök - ismerős
Foglalkozása: járőrtiszt (rendfenntartás hivatás 4. szint)
Csillagszintje (csak a Leszáll az éj kiegészítővel): 4. szint

 

WINTERLY Család
Nehézség: 3. szint, kezdőtőke: 145.000 simoleon

A Winterly família nemes kutyabőrrel és tekintélyes családi vagyonnal egyaránt büszkélkedhet. Vérbeli arisztokraták, akiket nem elsősorban a fényűző külsőségek csábítottak ide, hanem beteges fiúk, Charles gyógyulásának esélye.

Sárgafenyő-lak
Sárgafenyő sugárút 3
60x60 méretű, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba

Ez a gyönyörű otthon a mértéktelen fényűzés megtestesítője: minden földi jóval kényezteti tulajdonosát. Élvezd a fenntartható fejlődés elvei alapján kialakított kertet, a nosztalgikus hangulatú kerti pavilont, az úszómedencét, az edzőtermet és a kényeztetés egyéb formáit!

Peter Winterly még nem döntötte el, hogy hisz-e a város varázslatos tulajdonságaiban. de egy hosszú vakáció még senkinek sem ártott.
Kapcsolatai: Adele Winterly - feleség, Charles Winterly - mostohafiú - barát, Sebastian Vanderburg - jó barát, Catarina Vanderburg - ismerős, Han Chang - főnök - ismerős
Foglalkozása: igazgatóhelyettes (üzlet hivatás 7. szint)

Adele Winterly olvasott valamit az interneten a helyi források mágikus gyógyító hatásáról, és úgy érezte, hogy a családjának épp erre van szüksége.
Kapcsolatai: Peter Winterly - férj, Charles Winterly - fiú - jó barát, Jenny Lho - főnök - ismerős
Foglalkozása: baka (katonai hivatás 3. szint)

Charles Winterly unja már, hogy mindenki csak a beteges Winterly fiúként ismeri. Eltökélt szándéka, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítja szüleinek: az egyetlen dolog, amit le kell győznie, az épp az ő kényszeres, túlzó pátyolgatásuk és az egészsége miatti örökös aggódásuk.
Kapcsolatai: Adele Winterly - anya - jó barát, Peter Winterly - mostohaapa - barát
Foglalkozása: középiskolai tanuló

 

A tippet és a képeket készítette: Teteci

My Sims Webáruház