Womkány

Legyen Neked is womkányod

A wokmány valós neve talán hörcsög lehetne ezeket, az aprócska állatokat is nevelgethetik simeid otthonukban. Az aprócska állatkák aranyos kelékei, lehetnek, egy gyerek szobának vagy tarthatod, ahol neked, tetszik. Aranyos mozgékony állatok, tartásukhoz csupán egy ketrecet kell venned nekik a ketrec ára 250 simleon, egy wokmány ára, pedig 70 simleon, véleményem szerint ez még olcsónak mondható.

Ha elhatároztad magad és szeretnél egy wokmányt figyelj. Helyezd el a ketrecet, ahol tetszik, majd kattints a ketrec megtöltésére egyik simeddel ekkor egy menü, jön be, ahol kiválaszthatod színét és elnevezheted:

A simed ekkor a kiválasztott állatot a ketrecbe helyezi ha az még sem tetszik neked vagy nem tudod tovább gondozni kattints a ketrecre és ott a Szabadon engedés gombra.

Állat tehát etetned kell 10 simleon az összeg, amit egyszerre fizetsz az etetésért.

De a kutyákhoz hasonlóan és a madarakkal ellentétben az ö tápját nem használhatod tovább, ha újra megeteted, vagyis a régi táp elveszik, ezért érdemes naponta etetni őket.

A valóságban a hörcsög nem a legtisztább állat és ez a játékban is így van, naponta ajánlatos kitakarítani a ketrecét. A wokmányokkal játszhatsz is vagy nézegetheted őket, ez a simed vágya is lehet.

A tippet készítette: zsocaika

My Sims Webáruház