Vudu baba

Vudu baba
Másnéven a Sunyi-Monyó

Ahhoz, hogy szert tegyél a vudu babára, el kell menned Boszorkány Harthoz. Ő Twikii sziget boszorkánya, aki a Titokzatos kunyhó nevű titkos telken él.

My Sims

Arról, hogy hogyan juthatsz el egy ilyen helyre, ITT olvashatsz.

Amikor belépsz a lakásába, láthatod, hogy elég sok dolog elromlott,

My Sims

és a boszorkány sincs éppen legjobb hangulatában.

My Sims

Kattints rá, majd Ajánlj neki segítséget! Ezután a boszorkány általában elmegy, Simed pedig ott marad egyedül egy halom nem működő dologgal. A feladat az, hogy javítsd meg ezeket. Érdemes műszaki jártasságra szert tenni előtte, ugyanis a Simek a nyaralás alatt is meghalhatnak, pl. áramütés által.

A következő dolgokat kell megjavítani:
- mosogatógép
-TV
-kád
-mikro

A pocsolyákat is fel kell takarítani, amik a kád mellett keletkeztek. Ezután visszajön a boszorkány. Kell egy kis idő, amíg odaadja az ajándékot. Volt, akinek tévézett, másnak vacsorát csinált, az enyém elment fürdeni. Ha végzett a dolgával, odaáll a Sim elé és egy ajándékot ad neki.

My Sims

A csomagban pedig a Sunyi-Monyó van, ami bekerül a Sim eszköztárába.

My Sims

Mire jó a vudu baba?

Nos, hát sok dologra. A bosszúállás tökéletes eszköze, de használhatjuk jó célokra is. A babának a Sim eszköztárában kell lennie. Íme egy kép használat közben:

My Sims

Alapvető tanács, hogy a készítőjén ne használd, de egyébként sok bajod nem lesz, ha boszorkányon használod, csak lejebb megy a kapcsolatmutatótok, és közli veled, hogy a készítőjére nem hat, és persze nem örül neki, hogy meg akartad vuduzni. Nézzük az elérhető opciókat:

MY Sims

- A barátság az 100-as napi kapcsolatot és 20-as állandót ad hozzá a megvuduzott személy kapcsolatmutatójához.
- a románc vudu 100-ra viszi a napi kapcsolati pontot, harminccal emeli az állandót, és rögvest egy romantikus ölelkezős csókot váltanak, így garantáltak a rózsaszín szivecskék
- A telítődésnél lezuhan az ürítés szükséglet
- A felpörgetésnél pedig elszalad a szim hányni
- A bűzölgésnél a higiéniája zuhan le

Ha a vuduzás nem jön össze, a baba szétpukkan, legalábbis valami hasonlót csinál.

My Sims

A varázslat ilyenkor visszafelé sül el, de nem olyan mértékben, mintha az eredeti célszemélyt találta volna el. Itt a hölgy éppen leizzadt, mert a Melegedés vudu parancs nem hajtódott végre élete párján :D

My Sims

Hogyan szerezzük meg csalással?
Bonyolultan:
Először keresni kell egy térképet boszorkány Harthoz, aztán el kell utazni Twikii szigetre, elmenni a titkos helyre(Boszorkány Harthoz), és be kell írni ezeket a kódokat:
boolProp dormSpecificToolsDisabled false,
MoveObjects on
Utána ajánld fel a segítségedet, majd cseréld ki az elromlott tárgyakat, sőt, még a tócsákat is eladhatod. :)
Egyszerűen:
Hazsnáld a titkos kódot, menj a Simre, majd menj a Spawnra és addig a More feliratra, amíg nem találkozol a Voodoo Doll-lal.

A tippet készítette: Mazsola, Galaxya. A kiegészítést küldte: Pálma.

My Sims Webáruház