Virágvége közösségi területei

Városközponti Élelmiszerbolt

A Városközponti élelmiszerboltban kizárólag a legfrissebb gyümölcsöt és legkiválóbb zöldséget áruljuk, amiket itt termesztettek Virágvégében! Látogasson el a legközelebbi VÉB-be - nálunk a frissesség az első!Virágvége elsőszámú helye, ahol élelmiszert vehetünk. Jó társasági központnak is, mivel van lehetőségünk grillezésre és sakkozásra a barátokkal.
A hídtól nem messze helyezkedik el. Ez a helyszín is mutatja Virágvége falusiasságát.Mirelitpultok, üdítők és friss zöldségek találhatók odabent. Férfi- és női mosdó is van, ha netán valaki belemerülne a sakkozásba vagy a barátkozásba.

Belle butik és szabóság

Kezeslábastól az estélyi ruháig - Belle butikjában találja a környék legnagyobb választékát ruhákból és kiegészítőkből.
Új készlet érkezett téli dzsekikből és esőkabátokból!Virágvége egyetlen ruhaboltja. A virágok által körülölelt kis butik nincs messze az élelmiszerbolttól.A ruhák mellett még vásárolhatunk videójátékokat és magazinokat is. Tudunk sakkozni, és grillezni, de a grillezéshez a személyzeti átjárót kell használnunk.
Egy igazi virágvégi őszi napon a leginkább javasolt ellátogatni ide, hiszen nincs se túl meleg, se túl hideg.

Virágvége Közösségi Központ

Szórakozzon családjával a Virágvége Közösségi Központban.

Héfőtől - péntekig: korcsolya
Szombatonként: sakk bajnokság
Vasárnaponként: Myshuno ExtravaganzaEz a rész az "aktívabb" rész. Tudunk jégkorcsolyázni, horgászni és egy téli éjjelen melegedni egyet a tűz körül. A horgászathoz van móló, bár a simek nem tudnak arról horgászni. Ha romantikus kedvünkben vagyunk, korizhatunk szerelmünkkel, és ha netán hózápor kerekedne felettünk, bemehetünk fedett helyre.Ez az a bizonyos "fedett hely". Megvéd minden időjárási tényezőtől, és a hangulat is jobb idebent. Gyújthatunk tüzet a kandallóban, és folytathatjuk a kanapén azt, amit a jégkoripályán elkezdtünk. Mint minden közterületen Virágvégén, itt is van lehetőségünk sakkozni.Ha elfáradtunk a pályán, és nincs kedvünk bemenni, kint is leülhetünk, grillezhetünk, vagy akár "MISUNO"-zhatunk is. Ideális hely egy szombat délutáni pihenésre.
Grilleznünk csak saját felelősségre szabad, hiszen amint látjuk, nincsen tűzjelző berendezés. Még akkoris előfordulhatnak balesetek, ha simednek magas a Főzés jártasság szintje. Ha megvan neked a Nagyvárosi élet, aggodalomra semmi ok, mert ha megtanulod a Tűzvédelmet, könnyebben elfojthatod a lángokat.Ez a kép azért készül, hogy egészben is láthassuk a Virágvége Közösségi Központot. Van hely hóember építésre, hócsatára, és sok téli játékra.
Ha átalakítottad Virágvége évszakait, pl. hogy legyen nyár is, még a vízilufi csatához is van bőven hely. A név földrajzilag is helyes, hiszen ez a hely valóban Virágvége Középpontjában van, ha jobban megnézzük. Jó szórakozást a V.K.K.-ban!

A tippet Seasonsguy készítette, kiegészítette: Nana

 

My Sims Webáruház