Varrás

A Szabadidő kiegészítővel érkező szórakoztató elfoglaltság, illetve kereset kiegészítés egy másik módját a varrás jelentheti simjeink számára, amely ugyanakkor szintén a képző- és iparművészet hobbi iránti lelkesedésüket növeli. A varrógépet tinédzserek, fiatal felnőttek, felnőttek és idősek használhatják. A fazekaskoronghoz hasonlóan a varrógépre kattintva első lépésben az választható ki, hogy simünk egy tárgyat készítsen, vagy sorozatgyártásban többet is megvarrjon. A varrásban való fejlődésük jutalmaként simjeink pedál-medálban részesülnek. A varrógépen - megfelelő pedál-medál birtokában - különböző lakásdíszítő elemeket készíthetünk; valamennyit három színben, illetve - az elrontott verziót is beleszámítva - négyben.
Az edényfogó bármely konyha jópofa kiegészítője lehet, a paplan falvédőként vidéki otthonok stílusos berendezésévé, a fényes függönyök pedig sznobok nappalijának fényűző ékévé válhatnak. A plüssmackó tinik hálószobai kiegészítőjének illetve gyermekek ölelgethető játékának szánva is megvarrható, de a vásárlás módban megvehető Teddy-khez hasonlóan ez a plüss is "beszéltethető" más simek felé.

De bárminek is állunk neki, nagyon rossz dolog nem varródhat ki belőle, hisz egy biztos: akár rosszul megvarrt edényfogóról, akár félresikerült függönyről is legyen szó, nem csupán a befektetett anyag árát kapjuk vissza.

 
vételi
eladási
rontott
edényfogó
40
50
44

 
vételi
eladási
rontott
plüssmackó
56
80
66

 
vételi
eladási
rontott
függöny
180
300
225
széles függöny
225
375
280

 
vételi
eladási
rontott
paplan
450
900
600

 
vételi
eladási
rontott
öltözet
120
400
-
egyedi öltözet
75
750
-

Tárgyakon kívül ruhát is készíthetünk varrógépünkkel. "Öltözet" varrásával bármely viselet elkészíthető, amely a játékon belül simjeink számára elérhető (ruhaüzletben megvásárolható, Formatárban ráadható). Kivétel: felnőtt simek számára a mindennapi viseletek közül csak a teljes öltözetek varrhatóak meg, külön top illetve nadrág/szoknya nem készíthető.

Az "egyedi öltözetek" - az "öltözetekkel" ellentétben - viszont kizárólag megvarrás útján válnak hozzáférhetővé a játékban; ruhaüzletekben illetve a Formatárban ezeknek a ruháknak csak a színében eltérő változatai illetve hasonló fazonú darabjai találhatóak meg (MESH-jeik megegyezők vagy hasonlók). Erről részletesebben az Egyedi öltözet tippben olvashattok.

A tippet mtmt készítette

Kapcsolódó címkék

Egyedi öltözet

Pedál-medálok

My Sims Webáruház