Varázstárgyak

Boszorkánnyá változásának pillanatában minden sim kap egy saját Mágikus varázskönyvet, művésznevén Grandiózus Grimoárt, és egy Öntöttvas üstöt.

A Grandiózus Grimoár segítségével Tanulmányozhatod a Mágia különféle ágait (Boszorkány jellemtan tipp), vagy ellenőrizheted a Képességeidet (Varázstudás és varázslatok tipp).A Grimoár színe harmonizál tulajdonosa jellemével, a Gonosz boszorkányoké fekete, a semlegeseké barna, a jó boszorkányoké fehér. A Grimoár megváltoztatja a színét, ha a "gazdája" jellemet vált.A boszorkányüst segítségével, reagenseket és bájitalokat, valamint varázstárgyakat készíthetsz a képességeidnek megfelelően (Lásd még: Reagensek és bájitalok tipp)

Az üst gőzölgése kikapcsolt állapotban fehér, a gonosz boszorkányoké piros, a jó boszorkányoké kék. A semleges boszorkány üstje olyan, mint a többieknél a kikapcsolt üst.Kikapcsolt üstGonosz boszorkány üstjeJó boszorkány üstje

Valamilyen oknál fogva, az én játékomban más színűek az üstben fortyogó folyadékok, és nem is gőzölög. Aki ilyennel találkozik, az se rémüljön meg.A gonosz, a semleges és a jó boszorkányok kondérjai.

Az Üstök szintén megváltoztatják tartalmuk színét, ha a boszorkány másik jellemcsoportba lép.

Ahogy magasabb szintre kapaszkodik egy mágikus sim varázstudása, új tárgyak készítésének fortélyait is eltanulja. A tárgy -készítő opciókat az Üstre kattintva érheted el.Berkenye kisasszony - Apró figura, Nézegetésre alkalmas. A Berkenye kisasszony több színváltozatú, a gyártója jellemétől függően.

A Sötétség Keze állólámpa

A Sötétség Tenyere gyertyalámpa

A Sötétség Ökle mennyezeti lámpa

A sötétség Karmai trónus - Ha egy gonosz vagy egy semleges boszorkány és famulusuk ráül a trónusra, akkor a szükségleteik folyamatosan emelkednek, maximalizálódás után pedig nem csökkenek. Egy jó boszorkány szükségletei azonban csökkenni fognak. A trónust az állatok nem tudják tönkretenni.

Tündértűz állólámpaCsillagpor Gyertyalámpa - E mágikus úton készített lámpa középpontjában 1000 csillag pora kavarog lágyan.

Csillagporos Mennyezeti lámpa- E mágikus úton készített lámpa 23 hullócsillag porát tartalmazza, s örök derengéssel ajándékoz meg!A fény trónusa - A fényből és a fényért készült, s nem más alkotta, mint egy tökéletesen tiszta Jó boszorkány. Ha egy jó vagy semleges boszorkány és famulusuk ül a trónusra, szükségletei emelkednek, maximalizálódás után pedig nem csökkenek. A gonosz boszorkány szükségletei csökkeni fognak. A trónust az állatok nem tudják tönkretenni.

A Tippet készítette: Galaxya, Mazsola, kiegészítették a Látogatók

My Sims Webáruház