Vámpírok

A vámpírok az Éjszakák kiegészítővel kerültek a játékba. Kétféleképpen lehetsz vámpír, csalással és anélkül.

Csalással:
A szomszédságban írd be a titkos kódot! Menj be annak a Simnek a családjába, akit vámpírrá akarsz változtatni! Kattints a Simre, akit vámpírnak teszel,és közben nyomd a Shift billentyűt! Addig kattints a bővebben-re, amíg nem látod azt, hogy Make Vampire! A Sim ezután átváltozik vámpírrá.

Hagyományos módon:
Menj egy közösségi területre a Belvárosban. A Crypt O'Night Club az a hely, ahol a legnagyobb valószínűséggel találkozhatsz eggyel.

My Sims

Kezdj el vele beszélgetni és barátkozzatok össze. Ha a kapcsolatmutató elérte a 100/90 -es szintet, mindkét fél részéről, az ikonsorban a Nyakharapás cselekvés jelenik meg, és a vámpír megharapja a Simedet és ezentúl ő is az lesz.

My Sims

A Te vámpírod is haraphat meg másokat. Vannak Simek, akiknek az a félelmük, hogy megharapják őket, de vannak, akik pont erre vágynak! Általában akkor félnek az átváltozástól, ha a családban van egy vámpír, vagy ismernek egyet, vágyni pedig a Tudás életcélú Simek szoktak erre. Az irányított vámpír Simnél alacsony mutatónál is előjön a Nyakharapás opció a másik Sim felé, de az mindaddig elutasítja már az igézésnél is, amíg a 100/90-et el nem érik. Ha elég jól összebarátkozik a két Sim, kiadhatod a nyakharapás parancsot. Simedet először megigézik.

My Sims

My Sims

Majd megharapják.

My Sims

My Sims

Ezután átváltozik vámpírrá.

My Sims

My Sims

Mit kell tudni a vámpírokról?
Ha Simed vámpír lesz, nappal nem alhat rendes ágyban, koporsót kell venned neki, ezt a Vásárlás mód Kényelem részleg Ágyak katalógusban találod. Más Simek beleshetnek a koporsóba, ilyenkor az alvó vámpír megijeszti őket.

My Sims

My Sims

Robot Simed is lehet vámpír.

My Sims

A vámpíroknak nincsen tükörképe.

A vámpírokat nappal nem tudod elhívni magadhoz, mert ilyenkor nem túl kedves módon reagálnak a telefonba. Viszont sötétedéstől napfelkeltéig bármikor fel- és áthívhatod őket. Ha nappal mennek dolgozni, akkor a munkahelyen nem tudnak meghalni, (viszont a szükségleteik nagyon lemennek), de kiváló DJ-k lehetnek egy éjszakai disco-ban.

Előnyök:
- Éjszaka nem csökkennek a szükségletek.
- Nem öregszenek.
- Több új cselekedetre képesek, ilyen a Repülés, az Osonás, az Ijesztés és a Nyakharapás.

My Sims

My Sims

- Át tudnak változni denevérré.

My Sims

Hátrányok:
- Nem mehetnek napra, mert annak hatására elhamvadnak.

My Sims

- Néhány Sim fél tőlük.
- Nem nemzhetnek és nem szülhetnek gyermeket.

Hogyan gyógyuljunk ki belőle:
Vásároljunk a Javasasszonytól Vamprocillin-D gyógyitalt.
Csalással: Úgy kell eljárnunk, mint ahogy csalással vámpírrá tettük a Simet, azonban most a Cure vampire parancsra kell menni.

A tippet készítette: Milianna, Dorina, Mazsola, Galaxya, Molnár Judit

My Sims Webáruház