Vakációs előnyök

Ha a Simed elmegy nyaralni és jól sikerül a nyaralása, akkor választhat magának a vakációs előnyök közül.

Gondtalan: Ezzel a jutalommal simed egy további vágyat vehet fel. Ennek a jutalomnak hála igen hamar ténylegesen gondtalan leszel.
Felfrissült: Mindig minden könnyebb, ha épp egy csodás vakációról érsz haza! E jutalommal simed előnyhöz jut a jártasság és a pedálmedál fejlesztő tevékenységekben. Ez a sim a házimunkát is gyorsabban végzi el.
Termelékeny: E jutalommal simed kevesebbet lazsál majd a csodás nyaralás után. Kényelmük, társasági és szórakozási mutatóik sokkal hosszabb idő alatt csökkennek majd.
Je ne sais quoi: Add meg simednek azt a kis pluszt, amire a többi sim felkapja a fejét! A romantikus célok elérése határozottabban könnyebb kell, hogy legyen ezzel a jutalommal.
Dolgos: Ez a jutalom igazán népszerűvé teszi majd simed a munkahelyén! Magas teljesítmény, és az ebből következő előléptetések - mindez sokkal könnyebben elérhetővé válik.
Megbocsátó: Ezzel a jutalommal simed nyugodtabb lesz, nehezebben jön ki a sodrából. Megbocsát minden simnek, akire dühös volt, és nehezebben épülnek majd ki a rossz kapcsolatok.

A tippet írta: Aragorn83

My Sims Webáruház