Üzletvezető kinevezése

A Vár az üzlet kiegészítővel, és még néhány kiegészítőig a kétféle típusú üzlethez más - más feltételekkel lehetett valaki üzletvezető.

Fosztómatás telken: Csak a belépésért kell fizetni, áruforgalom nincs. Ebben az esetben az alkalmazottadnak Arany eladói pedál-medállal kell rendelkeznie, hogy előléptethesd.

Áruforgalmat bonyolító telken: Kell egy arany eladói pedál-medál, legalább egy bronz pénztárosi, és legalább egy bronz árufeltöltői pedál-medál.

Talán az Évszakok kiegészítő, vagy a Szabadidő kiegészítő óta, módosult a helyzet.

Mindegy, milyen az üzleted, akár Fosztómatával rendelkezik, akár áruforgalmat bonyolít, ha az alkalmazottad rendelkezik BÁRMILYEN (legyen az varró, horgász stb.) pedál medállal, legalább az alábbi összetételben, akkor előléptetheted őt:

1 arany 2 bronz vagy

1 arany 1 ezüst vagy

1 ezüst 3 bronz vagy

2 ezüst 1 bronz vagy

5 bronz

Ha az alkalmazottadnak van megfelelő számú pedál-medálja, akkor rákattintva megjelenik egy új opció: Előléptetés üzletvezetővé

Az üzletvezetőnek magasabb bért kell adnod, hogy elégedett legyen.

Az üzletvezető irányítható simmé válik, amíg nyitva van az üzlet.

Az üzletvezető utasíthatja a többi alkalmazottat, saját magától is, nem csak akkor ha te irányítod.

Ha van az üzletedben üzletvezető, akkor te otthonról is irányíthatod a boltot. Csak hívd fel az üzleted és válaszd az Üzlet ellenőrzése opciót, néhány órányi csevegés után megkapod az üzlet napi hasznát, anélkül, hogy bementél volna dolgozni!

A tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház