Üzlet beindítása közösségi területen

Ha közösségi területen szeretnél üzletet nyitni, először vásárolnod kell egy megfelelő helyet. Ez lehet egy üres telek a szomszédságban, vagy már egy felépített közösségi terület. Ha nincs ilyen telek lerakva, akkor Szomszédság nézetben tegyél le egy, az igényednek megfelelőt.

Kattints a Telefonra, és válaszd az Ingatlaniroda - Közösségi telek vásárlása opciót. A felugró panelen kiválaszthatod a kiszemelt telket - ez a főszomszédságban, de néhány csatolt szomszédságban is lehet, pl Belváros vagy Bevásárlónegyed. Ha kiválasztottad, a játék a biztonság kedvéért újra rákérdez, válaszd az Igent.

Ekkor kapsz egy tulajdoni lapot, ami az Eszköztáradba kerül.

My Sims

Az üzlet meglátogatása

Kattints a Telefonra, és válaszd Hívás - Taxi hívása, vagy Fuvar gombokat. Taxi hívása esetén háztartástagokat, Fuvar hívása esetén más telken lakó szimet is magaddal vihetsz. Ha rendelkezel az Éjszakák kiegészítővel, és van saját autó a telken, válaszd az Autózzon közösségi telekre opciót, Jó utat kiegészítővel pedig a Simre kattintva a Séta... Közösségi telekre opció is elérhető.

Válaszd ki, kik menjenek a tulajdonossal.

A felugró ablakban keresd meg a megvásárolt üzletet. A zöld táblácska a neve előtt jelzi azt, hogy a telek a háztartásod tulajdonában van.

Ha megérkezel, a jobb felső sarokban az Üzleti panel fog várni.

A tippet készítette: Milianna

Milyen üzletet nyissunk?

Gondolom, sok emberben felmerül a kérdés: milyen üzletet is nyissak? Itt most írok nektek pár tippet, hogy könnyebb legyen a választás.:)

Ha csak a Vár az üzlet van meg (és persze az alapjáték):

Virágbolt, étterem, cukrászda, fodrászat, elektronikai bolt, ruhabolt, játékbolt, bútorbolt, uszoda, fürdőszobaszalon, konyhastúdió, könyvtár, hamburgerbár...

Ha megvan az Egyetem: Hangszerbolt, kávézó, edzőterem, játékgépterem...

Ha megvan az Éjszakák: Disco, játékbarlang, étterem, autószalon...

Ha megvan az Házi kedvenc: Kisállatkereskedés...

Ha megvan az Évszakok: Gyümölcs és zöldségbolt, halárusító bolt, korcsolyapálya...

Ha megvan a Jó utat... Masszázsszalon, élményfürdő...

Ha megvan az Szabadidő... kerámiaüzlet, ruhaüzlet, rovargyűjteményes-üzlet, sportközpont...

A kiegészítést írta: Patti
A tippeket lektorálta: Mazsola

My Sims Webáruház