Újság és magazin

Az újságot és a magazinokat egy Nem Játszható Karakter hordja ki ->-(NJK cikk) -  Az újságkihordó mindig kamasz, fiú és lány is lehet.Az újság naponta érkezik, pontban reggel 7 órakor, minden telken.
Az újság segítségével vállalhatunk Állást ->(Karrierek menü), Kereshetünk másik lakást, Fejthetünk keresztrejtvényt, Olvashatunk az időjárásról stb. Egy újság 24 simóráig friss, utána elévül, ilyenkor már csak Papírrepülő-hajtogatásra alkalmas.Egy telken összesen 3 újság lehet. Ha nem dobod ki a régi újságokat, nem hoz újat a kihordó.A repülővé hajtogatott napilapok nem számítanak. Az újságokat komposztálhatod is, ha rendelkezel az Évszakok kiegészítővel.

Magazin előfizetés.
A Szabadidő kiegészítővel lehetőségünk van hobbi-magazinokat rendelni. Ezek a magazinok nem azonosak a közösségi telken vásárolható magazinokkal! (Érdeklődési kör -cikk)
Hobbi magazin a Telefon segítségével rendelhető. Kattintsunk a telefon Fizessen elő egy magazinra... opcióra. A lehetőségek hobbi szintjeinktől függenek. Minden hobbihoz tartozik egy magazin, ha elérjük a kettes szintet az adott hobbiból, előfizethetünk a magazinjára.Magazin előfizetés esetén 4 lehetőségünk van választani. Ha jogosultak vagyunk mind a tízre, akkor előbb meg kell rendelnünk a megjelenő négyet, hogy a többi is választható legyen!

A magazinok hetilapok, hetente szállítja házhoz az újságkihordó.A magazint a hét megadott napján az újsággal együtt hozza. Ha már tömve a postaládád, és újságot nem kapsz, akkor is elhozza neked a magazint.

A tíz hobbihoz -> (Hobbik Tipp) tartozó tíz magazin:

D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\muveszet.jpg  Művészet magazin D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\zene.jpg  Zene magazin
D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\fitnes.jpg  Fittnesz magazin D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\konyhai.jpg Konyhai magazin (konyhatündér magazin)
D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\sport.jpg Sport magazin D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\filmesirodalom.jpg Film és irodalom magazin
D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\tudomany.jpg Tudományos magazin D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\játék.jpg Játék magazin
D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\termeszet.jpg Természet magazin D:\Ajándékok tőlünk\Ha nem veszed át az újságot\Magazinok\barkacsolas.jpg  Barkácsolás magazin

A magazinodat lemondhatod a Telefonon megjelenő Magazin előfizetés lemondása opció segítségével.

A magazin olvasás növeli a szim érdeklődését az adott hobbi irányában.


Egy magazin korlátozott számú alkalommal olvasható el (kb 10) utána elrongyolódik.

Tippet készítette: balazska2 és Mazsola

My Sims Webáruház