Tűztáncos

A tűztáncot a Twiiki helybéliek ismerik és ropják, a saját szórakoztatásukra, na meg persze a te pénzedért. :)

A Szőnyeges tanítómester

A tűztáncosokat a tengerparton találhatod meg. Nagyon könnyű őket felismerni, mivel magnóval egy szőnyegen táncolnak a botunk használatával. El sem mozdulnak, ezért a rákattintás sem egy ördöngösség. Klikkeljünk rá, majd válasszuk ki a Tanuljon meg tűnztáncolni 75§-t - opciót. A táncos eleget tesz a kérésünknek, a kezünkbe nyomja a botot, majd mondja, csináljuk utána, egyelőre lángmentes pálcával botladozunk, csupán tűzvédelmi megfontolásból.

A mutatványok egyre nehezednek, már a fejem felett átdobálóstól kezdve "a lábam alatt átadom a másik kezemnek, egészen a magamon pörgetem nem látod" stílusig minden van. Simünknek csak a fejét kell kapkodnia, hogy hogyan is csinálja. Ha jól forgatja a botot megtapsol a mester, ha nem akkor meg kezdhetjük, elölről az egészet. 12-16 sim óra múlva, amikor feltöltődünk kék csíkkal, már a miénk is az új ismeret.

Borravalóért

Ha mi is szeretnénk komolyabban tüzeskedni az oktatás után, akkor nincs más teendőnk, mit simünkre kattintani, majd kiválasztani a Szórakoztatás.../Tűztánc - borravalóért vagy Tűztánc opciót. Igen, hasonló mint a Freestyle (Egyetem kiegészítővel), csak egy kicsit látványosabb a tűzzel játszani, mint láthatatlan mikrofonba szövegelni, és közbe hadonászni a kezünkkel... :)

A tippet írta: sEcret és Mazsola

My Sims Webáruház