Tudtad-e Alapjáték

Tudtad-e?
- az alapjátékban -

- a mogorva Simek tudnak csalni a sakkban és a dartsban, ha a sakk- vagy a darts táblára kattintanak?

- a szerelőt szintén megrázhatja az áram, ha valamit javít?

- a drága nagyapa órája darabokra eshet javítás közben?

- a Simek tudnak a hátukon úszni, ha rájuk kattintasz a medencében?- beszélhetsz a még meg sem született gyerekedhez?- túletetheted a halaidat?

- hogy a Sim leszidja azt, aki felborítja a kukáját, ha szemtanúja az eseménynek?

- a hanyag Simek alkalomadtán a zuhanyzóba vagy a bokrokra pisilnek?- még a kedves Simek is élvezik, ha tönkretehetik a babaházat? (A képet küldte: Pete)- ha kettő vagy több számítógépe van Simjeidnek, akkor tudnak LAN-ban is játszani?- Simek tudnak tévézni az ágyban?- ha egy Sim telefonál, egy másik Sim is becsatlakozhat a beszélgetésbe, ha egy másik telefonra kattint?- a hanyag Simek tisztára nyalhatják a tányérokat?- a Simek által készített festmények értéke megnő a festő halála után?

- a Simek világában két nap és két hold van?- a tinik pattanásosak lesznek, ha az utóbbi 5 napjuk higiéniájának átlaga 50% alatt van?- a negatív életcél-mutatójú gyerekek összetaposhatják a virágokat, tönkretehetnek képeket, még akár sírokat is összetörhetnek?

- nézhetsz tévét a WC-n ülve?- van egy szabadon mozgatható kamera a Formatárban, ha lenyomod az F3-at?

- kis szobrokat és virágokat rakhatsz a párkányokra és néhány öltözőszekrényre?- §500 büntetést kapsz, ha úgy hívod ki a tűzoltókat vagy a rendőrséget, hogy nincs is vészhelyzet?- azok a csecsemők, tipegők és gyerekek, akiket a szociális munkás elvitt, feltűnhetnek az örökbefogadható gyerekek között? (A keresztnév a régi, vezetéknév az új család neve lesz. A családfán az új szülőket mutatja szülőnek, de a többi régi rokon - jelen esetben féltestvére - a családfán marad.)

- egy tini megszökhet, ha a háztartásban élő összes Simmel rossz (-20/-20) a kapcsolata?- este 11 és hajnali 1 óra között a tinik kiosonhatnak egy barátjukkal, ha a telefonon áthívják?- ha egy háztartásban két Sim ugyanazt a karriert csinálja, és az egyik magasabb szinten van a karrierjében, akkor üzenetet kaphatsz arról, hogy közbenjártak az érdekében és előléptették?

- amikor kávéscsészéket dobálgatsz, másik Sim is bekapcsolódhat a dobálgatásba?- egy lusta Sim alacsony életcél-mutatóval szétverheti az ébresztőórát, ha az felébreszti? (A képet küldte Stelli)- azok a tipegők, akik megtanultak járni, néha maguktól kiszökhetnek a járókából? (kép: Lorea)

- HA megnyomod a TAB billentyűt a játékban vagy a Szomszédságban, akkor igazán közelre tudsz zoomolni?

- ha megnyomod a TAB billentyűt és még hozzá a "z" betűt, még közelebb zoomolhatsz, valamint a "q" és az "e" betűvel szintet is lehet állítani! - Rita

- a Simek ha lekésik az autót a munkahelyükre, akkor együtt akárhányan is elmehetnek dolgozni. Rákattintva az autóra ki lehet választani, hogy kivel együtt menjen el dolgozni, vagy egy másik menüponton, hogy menjen a munkahelyére az összes dolgozó Sim. Ide kapcsolódik, hogy a gyerekeket is el lehet vinni iskolába, szintén az összeset egyszerre autóval, ha lekésik a buszt. Ilyenkor nem csak felnőtt vezethet, hanem a tini is elmehet autóval iskolába és viheti a többi iskolás kistestvérét is magával. írta: Lorea- leforrázhatod zuhanyozó társadat, ha lehúzod a vécét ugyanabban a helyiségben?- ha a szomszédságodban van UFÓ roncs - dekoráció, akkor elrepül a szomszédság felett egy UFO, ha sokáig nézed a képernyőt? beküldte:Zsóka-chan

- ha 40 pontnál alacsonyabban van a napi szintje a házasulandó Simnek, és nem szereti a másikat, akkor az oltárnál tudja hagyni? Ilyenkor a kisfilmben annak a Simnek, aki meggondolta magát remegni kezd a keze, majd elrohan és hallani még a kerekek csikorgását is, ahogy elmenekül az esküvő színhelyéről.:)) Lorea- az azonos korcsoportúak meg tudják csinálni egymás helyett a házi feladatot, valamint a nagyobbak a kisebbekét is? (Küldte: Lorea)- gyerekkorban is lehet karizma pontot szerezni az Életcéljutalmak segítségével? (beküldte: Lorea)- a felnőtt/tini/idős Simek kanapén ülve dédelgetni tudják a gyerekeket? (beküldte: krehata)- a szülők néha betakargatják a gyermek Simeket? (A képen az anyuka épp munkából jött haza) (beküldte: krehata)

- és esti puszit is kapnak (Lorea képe)

- néha a betörő elfut, mielőtt a kiérkező rendőr elkapná? (beküldte: krehata)- a Strangetownban élő Olivia (akinek a kertje dugig van sírokkal), az igazi édesanyja Nervus Subjectnek, és a nyanya emlékeiből tisztán kivehető, hogy Nervusnak a Kaszás az apja. Beküldte: Csyllu

- a játékos Simeknek elérhető a kádra kattintva a Játssz vele opció?- a dadus magára hagyhatja a kisbabákat, és hazamehet, ha épp nincsenek a szükségletei a megfelelő szinten? (Nálam ez úgy történt, hogy a tipegővel, aki egyedül volt otthon, rávettem a dadust, hogy szerelje meg a mosogatógépet. Megrázta az áram. Gondoltam, csak, hogy még abszurdabb legyen a helyzet, eltüntettem a fürdőajtót, ne tudjon fürödni. :) Emiatt büntetésből hazament. :D Igazából jól jártam, legalább nem kellett kifizetni. :)) (beküldte: krehata)

- a plüssmaci egy bizonyos idő elteltével régi plüssmacivá tud változni (aminek nincs meg az egyik szeme).
Amúgy nálam az a bizonyos idő úgy volt,hogy az anyának vettem a macit, aztán nem adtam el, hanem meghagytam a gyerekének és olyan rossz macivá változott. (Nóri gyűjtése - kép: Mazsola)

- a simek rejtélyes (elhanyagolva halálos!) betegséget kaphatnak el, ha sokszor készítenek vírust a BioTech Kutatóállomás karrierjutalom segítségével?

- hogy a síró gyermeket meg lehet vigasztalni? (Csillag gyűjtése)

- a románc életcélú simek puszta látványa is áhitatot vált ki a többi simből? (hkzonda, kép: Mazsola)

-ha a képet festő sim a helyiségben van, mikor egy másik sim megnézi a képét, azt ő is észleli és reagál rá? (krehata)

Tudtad-e, hogy evés közben rá lehet kattintani a sim felemelt kajára, és megjelenik az "Egyen" opció? (NoAngelBrigi)

Tudtad-e, ha egy simnek nincs épen élete boldog szakaszában, felriadhat éjjel rémálmok miatt? (Tartósan rossz közérzet, alacsony életcélszint, hosszas betegség miatt például)

- ha sok rokon vesz részt a bulin, arra egy különleges emléket kapsz? (ha felismered a képet, kérlek küldd be a neved)

- ha csinálunk egy saját várost, és a már meglévő városok angol nevét írjuk be a mi
városunk nevének, akkor amikor betölti a várost, egy videó játszódik le, ami bemutatja városunkat. Le is írom:
Bellavára Lagúna = Belladonna Cove, Aholjó= Desiderata Valley, Virágvége = Riverblossom Hills,
Szépkellemes = Pleasantview, Odaát = Strangetown és Veronaváros = Veronaville.
A bemutatónál azok a kameramozgások vannak, amik a szomszédság-választóban is megjelennek. (Seasonsguy gyűjtése)

(nincs kép)

- hogy a szülők elvihetik abból a szobából a tipegőket amiben tűz keletkezett? (kutyus-cicus gyűjtése)

My Sims Webáruház