Titkos társaság

A titkos társaság egy titkos klub az egyetemvárosokban, de nem mindegyikben van. Mielőtt nekiállnál beszervezni a simed, menj az egyetemi telektárolóba, és böngészd végig, ha találsz három ilyen telket, akkor válaszd ki az egyiket, rakd le (ne ijedj meg, el fog tűnni, de csak fizikailag, ugyanis valójában a lerakás pillanatától működik, csak nem látod) , ha nem találsz ilyesmit, akkor már van a városodban!


Szim Állami Egyetem Titkos társasága: Langrabb Szövetség


Le Tour Akadémia Titkos társasága: Pás-thét-ohm Kör


La Fiesta Technikum Titkos társasága: LFT Szövetség

[Egyedien létrehozott Egyetemvárosban is használhatod ezt a három épületet, Házak és telkek tároló Speciális telkek fül alatt találod.

Titkos társaság 1 = Langrabb Szövetség épülete

Titkos társaság 2 =Le Tour Akadémia épülete

Titkos társaság 3 = La Fiesta Technikum épülete

Tedd le az Egyetemvárosban, és nevezd el, ahogy szeretnéd.]

Ha ez megvolt, lépj be ahhoz a simedhez, akit be szeretnél juttatni. Első dolgod az lesz, hogy elég időt szabadíts fel egyenruhás simek keresésére (gyakran a koleszodba is beköltöznek, de közösségi területen szinte biztosan összefutsz majd eggyel!) , ugyanis ha három ilyennel összebarátkozol..


akkor elrabolnak...[éjjel 11-kor jönnek]


...egy fekete limuzinnal, és elvisznek a klubba.


Mikor bevisznek, már tagnak nyilvánítottak!


[A telefonra kattintva válaszd a Fuvar menüpontot, majd a felugró ablakban a Titkos Társaságba menni opciót]


[A titkos társaság tagjai Titkos kézfogást is tudnak egymással játszani.]

Szabadon használhatod a cuccokat, barátkozhatsz, sőt, akár oda is költözhetsz. Itt módosíthatod a jegyedet a számítógéppel, de vigyázz, magas logika jártasság kell hozzá, hogy le ne bukj!

Kiegészítés: Ha megvan az Évszakok kiegészítőd és a simek világában hűvös van, rá kell jönnöd, hogy a titkos társaság tagjai bizony nem fekete kosztümben virítanak, hanem kinti ruhában. De itt a nagy kérdés,akkor hogyan ismered meg őket? A titkos társaság simjei nagyon aktívak a tanulás terén. Lecke füzettel (kék) jönnek a közösségi területre, és leülnek valahova ,hogy megoldják a leckéjüket. Nagy részük valószínűleg a titkos társaság tagja.

A tippet írta: Galaxya, Mazsola, kiegészítette: amazon

My Sims Webáruház