Tini ruhából felnőtt ruha

Ugye, már Te is gondoltál arra, hogy a tiniknek milyen jó ruháik vannak, milyen jó lenne, ha a felnőttek is viselhetnék őket. A The Sims 2 Body Shop és egy képszerkesztő program segítségével ez is megoldható! Példaképpen most egy edzőruhát szabunk át tiniről felnőtt korosztályra.

1.lépésNyissd meg a Body Shop-ot. Kattints ezekre a gombokra sorban:Elemek létrehozása;Új projekt létrehozása;Öltözködési jellemzők kialakítása.

2.lépésÁllítsd be a sim korát és nemét lány tinire. Menj a Sportos öltözködési kategóriára, és válaszd ki a narancssárga edzőruhát.

3.lépésKattints a Kiválasztott textúra exportálása gombra.

Nevezd el a projektet Példaedzőruhának. Azután kattints a Projekt név elfogadása gombra.

4.lépésCsináld meg még egyszer az egészet elölről, de ezúttal felnőttre állítsd be a sim korát, és a projekt neve legyen Edzőruha.

5.lépés

Most ugyebár az Edzőruha nevű projekt van betöltve. Fent leírja, hova mentette el a projektet. Keresd meg azon a helyen és nyisd meg egy képszerkesztőben, mi ez esetben a Paint-et fogjuk használni.

6.lépés

A Paint-ben kattints a Szerkesztés; Fájl beillesztése opcióra. Illeszd be a Példaedzőruha mappa body~stdMatBaseTextureName nevű képét.Ezután mentsd el.

7.lépésA Body Shop-ban kattints a Sim előnézet frissítése gombra.Láss csodát, a felnőtt simed egy tini edzőruháját viseli. Azért, hogy a játékban is benne legyen, kattints az Importálás a játékba gombra.

Amennyiben egy teljesen más formájú ruhát szeretnél átszabni, a projekt fekete-fehér képét is meg kell változtatnod, ugyanilyen módon. Ez az átalakítás csak felnőttekkel és tinikkel lehetséges.

Készítő: Anasztázia
A képeket küldte: Balázs

My Sims Webáruház