Térképek

A Jó utat! kiegészítővel nemcsak a nyaralás élményeibe vethetjük bele magunkat, hanem számos meglepetés is vár ránk. Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy van 3 titkos telek, nyaralóövezetenként 1-1, azt viszont sokkal kevesebben tudjátok, hogyan is lehet eljutni oda. Nos, térképek segítségével.

Térképet bárhol találhatunk, akár az udvarunkban is, ehhez nem kell elutazni nyaralni. Kincskeresés közben bukkanhatunk rájuk. Elég a földre kattintani és kiválasztani a Kincskeresés opciót. (Néha túrák alkalmával is megkaphatjuk jutalomként.)

Ekkor Simünk ásni kezd. Térképet találni elég sok időt vesz igénybe, számítani lehet előtte elég sok kőre, csontra és más tárgyakra.

A sok ásás azonban meghozza gyümölcsét és megtalálhatjuk a Nagylábhoz,

a bölcs öreghez

és a boszorkányhoz vezető térképet.

Ezek utána az Eszköztárba kerülnek.

Innentől pedig szabad az út a titkos telkekhez, semmi más dolgod nincsen, mint azzal a Simmel, amelyik megtalálta a térképet, a szállásod vagy bármelyik közösségi terület előtt lévő utcai telefonra kattintva először kiválasztani, hogy mivel akarsz elmenni. (A séta opció a Simre kattintva is elérhető.)

Aztán pedig azt, hogy hova. Értelemszerűen itt csak a Közösségi terület jelenik meg, mivel a Sim épp a szállásán tartózkodik.

Ezután pedig ki kell választani azt a közösségi területet, ami előtt egy kérdőjel van. Az a titkos telek.

Ha ezt elfogadod, betölti a kívánt telket.

A térképeket a kéz eszköz segítségével felteheted a falra, vagy tekercsként pultra, polcra, valamint más Simeknek a hátizsákjába is beleteheted.

A tippet írta Galaxya, a képeket készítette Mazsola és Galaxya.

My Sims Webáruház