Szomszédság díszítése

Szomszédságod egyedi kinézetét Növényzet, Tereptárgyak, Látványelemek, Kövek és Egyéb elemek díszíthetik.

- Kattints a dekoráció típusára vagy nyomd meg az F3-at, a menüjének a megnyitásához. A bővebb választékot görgetve tekintheted meg.

My Sims

- Át szeretnél ültetni egy fenyőfát? Kattints a kicsinyített képére. Egy felugró ablakban megjelenik a tárgy neve, és megtudhatod, hogy hova helyezhető.
- Ha egy tárgyat mozgatni szeretnél, kattints a Kéz eszközre. Mozgasd a szomszédság képernyőjére. Ahol nem helyezheted el a tárgyat, ott vörös árnyalatúvá változik. Amint megfelelő helyet találtál neki, kattintva engedd el. A kék kockák eltűnnek, amint kilépsz a Szomszédság díszítése eszközből.
- Az elhelyezett díszítőelemek másolhatóak, ha a Pipetta eszközre kattintasz. Ezt követően kattints (például) a szomszédságban elhelyezett fenyőfára. A kurzort mozdítsd arra, amerre a másolt fenyőfát el kívánod helyezni, majd kattints újra.
- Használd a Visszavonás és Újra eszközöket a táj dekorálása közben. A Visszavonás törli az előző akciót, az Újra visszavonja a törlést.

My Sims

Érdekességek
- Ha a Sims 2-es víztornyot helyezed el, a szomszédságodban egy malacos hőlégballon fog repkedni.

My Sims


- Ha UFO roncsot teszel le, egy idő után egy repülő UFO űrhajó lesz látható a szomszédságban, ehhez viszont sokat kell várni, hogy megjelenjen.

My Sims

Készítette: Rox888, képeket küldött még: Lorea, Mazsola

My Sims Webáruház