Sajtos melegszendvics életcél

Kezdem ott, hogy mi is ez. Ez egy Rejtett Életcél, egy mellékhatás, méghozzá a CsiriBú CsereBáj Masinéria mellékhatása, vagyis a CAS-ban nem tudod kiválasztani, de megmutatom, hogy is "állíthatod" be simednek ezt az életcélt.

Vigyázz, csalok!
Először is szükséged lesz a CsiriBú CsereBáj Masinériára, ami akkor elérhető, ha rendelkezel az Éjszakák kiegészítővel. Eme találmány az Életcél-jutalmak között lapul, és csak arra vár, hogy legyen elég pontod, hogy megvedd. Pontosan 6,250 életcél-pontba kerül.Minden Életcél jutalomtárgy leírásában olvasható egy figyelmeztetés, amit most pirossal bekereteztem. Ez a mellékhatásokra figyelmeztet, nekünk pontosan erre van szükségünk! A leírás alapján elég, ha a szimünk Életcél mutatója zöld színű, de hogy biztosra menjünk, legyen pirosban az életcélunk, hiszen mi pont ezt a mellékhatást szeretnénk kierőszakolni.
Túl magas a mutató? Az Életcél szint magától is esik, ahogyan telik az idő. Figyelj arra, hogy NE teljesüljenek a szim vágyai, ellenben teljesüljenek a félelmei, és akkor erőteljesen zuhan a mutató. Ezen kívül a titkos kód segítségével is a veszélyes tartományba húzhatod a szimed Életcél szintjét, ahogy Kate sim esetében én is tettem.Ha a szín problémák megoldódtak, nincs más, minthogy a szimünkkel rákattintunk a masinára, és kiválasztjuk a Változtasson Életcélt' opciót. A választható Életcélok közül bármelyiket választhatjuk, a Sajtos melegszendvicset ne is keressük, azt nem fogjuk ott találni. Miután szimünk bedugta a fejét, a masina iszonyatos hangokat ad ki, és még mozog is, úgy fest, hogy szimünk már-már bennreked, hiába próbál szegényke szabadulni. De nem kell megijednünk, kiengedi, de Sajtos szendvics életcéllal... Igen, ez a Mellékhatás.Pozitív, vagy negatív Mellékhatás?

Szimünk vágyai és félelmei ezután a Sajtos melegszendvicshez fognak igazodni. Nem lesznek túl változatos vágyai: Egyen Sajtos melegszendvicset, Tálaljon Sajtos melegszendvicset, Vegyen rá valakit, hogy készítsen Sajtos melegszendvicset, Szerezzen egy főzés pontot, Beszélgessen a Sajtos melegszendvicsről valakivel (A Sajtos Melegszendvics Életcélú szimeknek ez egy sajátos opciója a Beszélgetés... menüpont alatt). Az Életre szóló vágy ezeknél a szimeknél az Egyen 200 Sajtos Melegszendvicset lesz. Minden elfogyasztott Sajtos melegszendvics után egy Melegszendvicset evett - emlék is megjelenik Szimünk memóriájában, így mi is utána tudunk számolni, hol is tart. Bár egyeseknek kissé unalmasnak tűnhet majd mindig ugyanazon vágyakat teljesíteni, de nem nehéz szimünk életcél mutatóját arany, vagy platina szintre felvinni, (például egy adag Sajtos szendvics tálalása 3500 életcél pontot ér). Ilyenkor, ha ahhoz van kedvünk, kigyógyíthatjuk szimünket az Olvasztott Sajt mániájából, szintén a CsiriBú Cserebáj Masinéria segítségével.

A Szabadidő kiegészítővel Másodlagos életcélnak mindenféle masinák segítsége nélkül is kiválaszthatjuk a Sajtos Melegszendvics Életcélt.

Bon Apetit!

A tippet készítette: sEcret, Mazsola

My Sims Webáruház