Saját nyaraló

Ha sokszor mész nyaralni, és már mindenhol voltál, akkor telepedj le, és élvezd az életet. Nincs plusz kiadás, szobaköltség, kajapénz. Semmi. Csak te és a nyaralód.
Nekikezdés
Először is, mint mindig. Szükség van egy telefonra, vagy egy számítógépre. Válasszuk ki az Ingatlaniroda.../nyaraló vásárlása... opciót.

My Sims

A játék feldob egy ablakot, melyben kiválaszthatjuk, hol akarunk nyaralót venni. Az árak 20 ezer § - 90 ezer § között mozognak, az olcsóbbakat be is kell rendezni. Az ablakban információkat tudunk meg a telek méretéről, egy képet róla, valamint, hogy mennyibe kerül, és egy kis leírást az épületről.

My Sims

Majd még egyszer megkérdezi, nem mintha később nem adhatnánk el, de biztosra megy. Alább a kép. :)

My Sims

Tulajdoni lap!

My Sims

Persze itt nem ér véget a móka. Kapunk egy Tulajdoni Lap nevezetű emléktáblát, ami az eszköztárunkba kerül. A Tulajdoni Lap segítségével "irányíthatjuk" a telkünket. Vegyük ki az Eszköztárból, tegyük az egyik kávézóasztalra, vagy akasszuk a falra. Ha rákattintunk, Eladhatjuk a telkünket, vagy átruházhatjuk másra a Tulajdoni jogot.

My Sims

Ha már megvan...használhatjuk is. Nem is nehezen. A megszokott módon telefonnal, számítógéppel. Vakáció.../Vakáció lefoglalása... opció. Majd az ablak, s ezek után kiválaszthatjuk az üdülőhelyünket. Egy kis ikon jelzi, hogy ez bizony a miénk.

My Sims


Ha megunjuk, nyugodtan el is adhatjuk. Csak kattintsunk a táblánkra, és válasszuk ki a Vásárolja vissza az ingatlaniroda opciót. Ekkor megkérdezi - végre jogosan - hogy tényleg eladjuk-e.

My Sims

 

A tippet készítette: sEcret és Mazsola

My Sims Webáruház