Robotika

A vár az üzlet kiegészítővel lehetőséget kaptunk a robotok készítésére., ha rendelkezünk Robotika pedál-medállal.Tulajdonképpen nagyon jók, mert kicsi robotok és sok mindent elvégeznek helyettünk. Többek közt nem kell takarítanunk, részben nem kell főznünk... De nem mindig ilyen szép az élet. Van, amikor rosszul sülnek el a dolgok, hiszen mégiscsak gépek.

RobotokJátékrobot

Kisgyermekeknek nagyon tetszik, de minden korosztály játszhat vele tipegőtől idős korig. Kétféle lehetőséget tudunk vele csinálni. Játszani meg megbütykölni (Szabadidővel).(A játékrobot és a Szervó kivételével - ) A Kapcsolja be/Kapcsolja ki opciók jelennek meg. Ha rendelkezel a Szabadidő kiegészítővel is, akkor a Bütykölés opció is. Ha egy robot elromlik a Javítsa meg opciót használhatod rajta.


HydRobi

Vagy a tüzet oltja el, vagy pedig virágokat locsol.

Ha esetleg elromlik, akkor mindenfele vizet fröcsköl.

PuccRobi

Semmilyen szemét nem állhat az útjába. Kosz, piszok, víz eltüntetve.

Elromolva kifelé köpködi a szemetet.ŐrRobi

Jól jön egy ilyen minden háznál, hiszen a betörők szépen pórul járnak. Valamint a gonosz kabala is kap némi sugarat, nehogy rosszalkodjon a telkünkön.Ha elromlik, akkor más ártatlan simeket is meg tud csapni az áramjával.


NyammRobi

Ha éhes a simünk (értsd: éhség szükséglet kb. középen) akkor elmegy és hoz valami finomságot enni nekünk. Természetesen pénzért. Ha kínait hoz a robotunk azzal rosszabbul járunk, mert házhozszállítással 30, még így 40 simoleon. A pizza az ugyanannyi, tehát 40 simoleon.Kínaival:Pizzaval:Szervó

Róla itt most nem írok részleteket, a Teremtmények tippben olvashattok róla. Férfiként és nőként aktiválható.A tippet balázska2 készítette

Kapcsolódó címkék

Teremtmények

Pedál-medálok

 

My Sims Webáruház