Reagensek és bájitalok

Ahhoz, hogy egy sim varázsolni tudjon, a mágikus erőn kívül egyéb alapanyagokra is szüksége van. Minden sim boszorkánnyá fejlődésekor kap egy Varázsüstöt, aminek segítségével elkészítheti ezeket a hozzávalókat, vagyis reagenseket.

Sárkánypikkely - Önként adott pikkely egy idősebb sárkánytól.A fény esszenciája - Legkedvesebb csillagunk fénye edénybe töltve.Gőteszem - Számos rabszolgává tett gőte idejekorán leszüretelt szeme.Kristályosított Holdsugár - Sérülésmentesen elfogott és kővé változtatott holdfény - sugarak.Misztikus por - Finomra porított mágikus esszencia.Viperaesszencia - Viperafogból fájdalmasan kinyert méreg.

Ahogy a varázstudásod emelkedik, úgy a reagensek mellett képes leszel varázsitalokat, bájitalokat is kikeverni az Öntöttvas üstben.A Nyírba bűvös esszenciája - Egy adott lény kedvességének megnyirbálására.Mágikusan fűszerezett cukor - Egy adott lény kedvességének erősítésére.Antiflorin - Virágsim betegség ellenszéruma (Évszakok kiegészítővel)Lycantróp - B - Vérfarkasok holdkórósságának gyógyítására. (Házi kedvenc kiegészítővel)Vamprocillin - D - Vámpírok napfényallergiájának elmulasztására. (Éjszakák kiegészítővel)Csiribú-Cserebájital - Érzékeny pontok megváltoztatásához (Éjszakák kiegészítőtől)Szerelmi bájital #8.5 - Vonzalom-erősítő szíverősítő folyadék (Éjszakák kiegészítővel)Boszortalanító - Mágikus képességek elbájolására.

A reagenseket és a varázsitalok egy részét a Jó és Gonosz főboszorkánytól is megveheted, ha a Titkos mágikus telekre utazol. (Lásd Mágikus birodalom)

tippet készítette: Galaxya és Mazsola

My Sims Webáruház