Postai küldemények

A postai küldeményeket egy Nem Játszható Karakter, a Postás hozza házhoz.
A postás férfi és nő is lehet, mindig felnőtt. Pontosan délelőtt 10 órakor jön a telekre.A postás számlákat, szerelmes és gyűlölködő levélkét (Randi info) valamint Éttermi kupont hozhat nekünk.Az éttermi kupont készpénzfizetés helyett használhatjuk, ezzel fizethetjük vacsoránkat közösségi területen. Az Éjszakák kiegészítővel működik, jól sikerült randevú vagy kiruccanás után kaphatjuk ajándékba.

Adósság és pénzbehajtás

A számlákat a postás minden kedd és csütörtök délelőtt teszi a postaládánkba. Ha nem fizetjük be, a számla 24 simóra elmúltával - mintegy figyelmeztetésképp - sárga, narancs, majd piros színt ölt.Ha a számlánk piros színre vált, figyelmeztetést kapunkHa nem teszünk eleget a felszólításnak, és nem fizetjük ki a piros számlát, akkor másnap délelőtt 10 órakor a házunk elé gördül a Behajtó autója. (Tehát ha egy számlát, amit csütörtökön kapunk, és nem fizetünk ki, az azt jelenti, hogy vasárnap érkezik a behajtó) Ilyenkor a vásárlás és az építés katalógus nem elérhető, gombjai elszürkülnek.A behajtó egy önálló NJK, semmilyen interakcióba nem kerülhetünk vele
A behajtó közli velünk jövetelének okát.A Behajtónak szippantó fegyvere van. Az adósságod nagyságának megfelelő értékű tárgyat vagy tárgyakat vesz célba vele, a lézersugár felszipkázza apróbb-nagyobb bútoraidat, hogy így egyenlítse ki a számlát.

A hiedelmek szerint meg lehet szerezni a fegyverét, (Tudtad-e tipp) de a cikk írói nem tudták ezt produkálni.

A fegyverről egy közeli kép:Tippet készítette: Mazsola és balazska2

My Sims Webáruház