Pénzszerzés az egyetemen

Több lehetőség van arra, hogy pénzt keressen egy sim az egyetemen.

1: Pénzjutalom a tanulmányi teljesítmény függvényében.
A szemeszter eredménye 3/4 - a jutalom összege: 500§
A szemeszter eredménye 4_ - a jutalom összege: 600§
A szemeszter eredménye 4 - a jutalom összege: 700:§
A szemeszter eredménye 4/5 - a jutalom összege: 800§
A szemeszter eredménye 5_ - a jutalom összege: 900§
A szemeszter eredménye 5 - a jutalom összege: 1000§
A szemeszter eredménye 5* - a jutalom összege: 1200§

My Sims

2: Ha a sim kollégiumban lakik, akkor a kolesz konyháján vállalhat munkát, mint kantinos, amiért kap egy kevés pénzt. Persze csak tanulás után érdemes elkezdenie dolgozni.


A megszerezhető pénz 10§ - 10 percenként.
3. Közösségi területen is vállalhat munkát az ifjúság. Beállhatnak DJ-nek, kreativitástól függően kapnak érte pénzt (6-os kreativitással például 15§-t, 7-es kreativitás vagy afelett 30§ - t kapnak 10 percenként.)A bárpult mögé is beállhatnak, mint Csapos, ezért a szokásos bér 16§.4: Ha a simnek elég magas a kreativitás szintje, akkor nagyon jól tud hangszeren játszani. Keress egy hangszert (basszusgitár, gitár, zongora vagy dob), akkor pénzért tudsz játszani, ha az Előadás.../ Rock, Jazz vagy Jam Band opciókat választod. Ha elég jól játszik és sokan vannak a közterületen vagy a kollégiumban, albérletben, akkor sok pénzt össze tudsz szedni.

4: Ha egy simnek nem elég magas a kreativitás szintje, nem ötös a bizonyítványa és lusta munkát vállalni, akkor marad neki a Freestyle. Kattints a simre és válaszd a "Szórakoztatás.../Freestyle borravalóért" opciót.

A tippet készítette: Mazsola, TuC, kiegészítette Damira. 

My Sims Webáruház