Örökbefogadás

Ha a nő simednek nincs párja vagy férfi simedet nem rabolták el az Ufók, vagy túl idős vagy már, hogy szülj, mégis szívesen nevelnél gyermeket, akkor lehetőséged van arra, hogy örökbe fogadj egy kiskorút.
Csak egy telefon!
Menj a Telefonhoz, ha még nincs a telken, akkor a Vásárlás Mód Műszaki - részleg Könnyűelektronikai cikkek szekcióban találod meg.

My Sims

Kattints rá, majd válaszd a Hívás.../Szolgáltatás opciót. A felugró ablakból válaszd ki az Örökbefogadási Központot.

My Sims

Néhány felugró üzenet jelenik meg, hogy megerősíthesd a kívánságodat.

My Sims

Ha a kérelmedet elfogadták, kapsz egy üzenetet a jobb felső sarokban, ahol tájékoztatnak, hogy a következő nap délelőttjén tíz óra körül érkezik meg a szolgálat munkatársa a kisgyermekkel.

My Sims

Figyelem! Ha a háztartás vagyona nem éri le a minimumot, a kérelmedet elutasítja a központ! (Ez az összeg nagyjából 5000 szimoleon alatt van)
A véletlenre bízva...
Az örökbe fogadható gyermekek közül nem mi választhatunk. Nem tudhatjuk előre, milyen vonásokat örökölt az igazi szüleitől, még a nemét sem. Mindössze annyit enged meg a játék, hogy korcsoportot válasszunk, az örökbe fogadható kiskorú lehet Csecsemő, Tipegő vagy Gyermek.

My Sims

My Sims

A kis családtag az örökbefogadó szülő vezetéknevét kapja. Csecsemő esetén mi adhatunk neki keresztnevet is. Az örökbe fogadás után teljes lesz a kötődés, a gyerek azonnal a rokonának tekint bennünket, és a Családfán sem lehet ezek után megállapítani, hogy a gyermek vér szerint a miénk, vagy örökbe fogadtuk.

Örökre örökbe
Az örökbe fogadott gyermekről innentől úgy kell gondoskodnunk, mint a sajátunkról. Nem adhatjuk vissza, ha rosszul bánunk vele, a Szociális munkás eljön érte, és elviszi, de ha ilyen történik többé nem kapunk a Központon keresztül gyermeket.

A tippet írta: sEcret és Mazsola

My Sims Webáruház