Nagyláb

Nagyláb a Sims 2 jetije, a Jó utat! kiegészítővel érkezett a játékba ez a teremtmény. Nagylábbá nem lehet válni, nagylábnak születni kell. Ahhoz, hogy legyen egy játszható jetid, haza kell őt hoznod egy utazásod alkalmával, ha Háromtó nyaralóövezetet már a szomszédságodhoz csatoltad.

Ehhez "A rejtektúráshoz" nevű térképre van szükséged. A térképekről találsz Tippet a Tipp tárban.

Utazz Háromtóra, jelentkezz be egy szálláshelyre, vagy menj a saját nyaralódba. A közösségi telefonra kattintva Sétálj/Utazz/Repülj egy közösségi telekre. Vihetsz magaddal társakat, de mindig az válasszon úticélt, akinek az eszköztárában van a térkép.

Rejtektúrás betölt.

Nagyláb egymaga él Rejtektúrás nevű otthonában.

Ahhoz, hogy hazavihesd, össze kell barátkoznod vele. Ehhez megfelelő program lehet a beszélgetés, a lapogatótánc, közös melldöngetés, horgászás, játékok.

Ha a napi kapcsolatszint eléri a 70-et mindkettőtök részéről, megjelenik egy új opció: Kérd meg a Nagylábat, hogy költözzön hozzád!

Nagyláb ezt a kérést minden alkalommal örömmel fogadja.

Ekkor Nagyláb ikonja felkerül a nyaralók ikonjai mellé, de csak átmenetileg. Ha elhagyod Rejtektúrás telket, eltűnik. Töltheted tovább a szabadidődet, de ezen nyaralás alkalmával Nagylábad még nem irányítható. Ha ismét felkeresed Rejtektúrást, Őt ott fogod találni. Ha a nyaralás befejezése után visszatérnél Háromtóra, a titkos telken egy új Nagyláb fog várni. (Egy egész falkát hazavihetsz belőle ily módon).

Teljesen akkor kerül fel Nagyláb a családfára, ha a simek hazatérnek a nyaralásból.

Nagylábnak nincs neme. Külalakra férfi, de nem képes romantikus cselekvésekre, flörtre, csókra, gyermeknemzésre, etye-petyére, nem lehet szerelmes, nincsenek érzékeny pontjai.

Az is csupán egy játékhiba, hogy Nagyláb emlékei között szerepel az első csók:

Nagylábnak alapból lesznek Vakációs emlékei, tudja döngetni a mellét, ismeri a lapogatótáncot, és van saját térképe a Rejtektúráshoz.

Jártasságai mindenből kiválóak, és a feltelepített kiegészítőidtől függően minden pedál-medálja arany fokozatú.

Van életcélja, életre szóló vágya, vannak vágyai és félelmei. Egy Nagyláb csak Pénz, Hírnév, Tudás és Sajtos melegszendvics életcélú lehet. Hosszútávú életcél-pontjait a Csiribú-cserebáj masinériával meg lehet változtatni, de az életcélját nem. Másodlagos életcélt viszont választhatunk neki.

Eljárhat dolgozni, ilyenkor munkaruhába öltözik, ez minden esetben egyforma. Barátok nélkül is előléptetik.

Gyakran hoz haza kisebb-nagyobb értékű ajándékokat munkahelyéről.

Van egy saját Ölelés fajtája, a Nagyláb-ölelés. Ezt nem az Ölelés opciók alatt keresd, önálló opcióként jelenik meg.

A Nagyláb-ölelés vágyként is szerepel mind a Nagylábak mind a simek életében.

Nagylábbal igazán semmi gond sincs, de vigyázz, nagyon agresszívan tud viselkedni, ha szükségleteit nagyon elhanyagolod.

Ilyenkor ijesztgetni és lökdösni kezd másokat:

Összetiporja a virágokat, amik ezután ki is pusztulnak:

Megrugdossa a sírköveket, sőt, elindulhat összetörni azokat:

(Úgy tapasztaltam, Nagyláb ugyan többször elindult összetörni a sírkövet, de egyszer sem hajtotta végre, a cselekvés eltűnt az ikonsorból).

A tudás életcélú Nagylábak Idézhetnek idegeneket ezzel az életcél-pontért vásárolható jutalommal. Sikeres idézés után elrabolják az UFÓk, de hiába felnőtt, és hiába "férfi", nem lesz terhes.

Nagyláb mindig elijeszti a betörőket. Szívesen foglalkozik az állatokkal, és én nem tapasztaltam, hogy a macskáknak bármi problémájuk lenne vele.

A tippet Mazsola készítette.

Kapcsolodó címkék:

Térképek

Teremtmények

Űrlények

Pedál-medálok

My Sims Webáruház