Mágikus birodalom

Mágikus birodalom
- Boszorkányok Titkos Telkei -

Minden boszorkány és varázsló számára megnyílik a lehetőség és az út, hogy a Mágikus birodalom Titkos telkeire utazzon, legyen akár jó, akár gonosz, vagy egy átlagos mágus; utazzék bár taxival, autóval, gyalog vagy stílusosan seprűnyélen lovagolva.

Telefonra, simre, vagy autóra kattintva érheted el az utazzon közösségi területre opciót, válaszd hát ezt, majd a felugró ablakból bökj a Mágikus Birodalomra. A birodalomban két telek található, A Makulátlanul Jóságos Boszorkány palotája és a Kegyetlenül Komisz Boszorkány kastélya.

Ha kiválasztottad a számodra csábító telket, a Mágia betöltő ablakkal fogsz találkozni.Az Örökkévaló Fény palotájaAz Örök Sötétség erdője

Normál esetben az Örökkévaló Fény palotájában a Jóságos boszorkány lakik, az Örök sötétség erődjében pedig a Gonosz boszorkány.

A boszorkányoktól reagenseket és bájitalokat, varázsitalokat vásárolhatsz, és mágikus tanácsot is kérhetsz tőlük.

Ha elég jóban vagy a boszorkánnyal, és a jellemetek sem üt el annyira egymástól, akkor kis csomagban megkapod a vágyott mágikus szereket.. a mágikus tanácsot pedig a jobb felső sarokban olvashatod.

Figyelmeztetés! Ha a jellemed nagyon elüt a Palota lakójáétól, elutasíthatja a kéréseidet.Mindezeken túl élvezheted mindkét kastély nyújtotta kényelmet és szórakozást.

A Tippet készítette Mazsola

My Sims Webáruház