Madarak

Madarak
Legyen Neked is madarad

Egy unalmas lakást nincs más, ami jobban feldob, mint egy madár, kedvesek, szépek és aktívak. Csak egy kalitkát kell venned, hogy a madár számára biztosítsd az otthonát, ennek ára 500 simleon de soha se kell cserélned, ha már megvetted.

A madár vásárlásakor a kalitkára kattintva érheted el a kalitka megtöltése gombot egy madár ára 400 simleon, hamarosan egy új menüt látsz, ahol beállíthatod fajtáját és nevét. A Sims 2 Házi kedvencek az alábbi madarakat tartalmazza:

Azonban mint a valóságban itt is felelőséget kell vállalnod érte, első sorban etetned kell, két napra elegendő táp ára 20 simleon. Fontos ne hagyd a madarad táp nélkül, nem kell kivárnod a két napot, hogy újra etesd, ilyenkor persze a tápot pótolod így az összeg a meglévő táp mennyiségéhez, igazodik. Az etetés mellet takarítanod is kell a kalitkát, kétnaponta engedi meg a játék ilyenkor ajánlatos ezt megtenni. Ha már tudunk gondoskodni róla, ismerkedjünk meg a hasznával is, a madarakat nézegethetik a simek vagy kivehetik és játszhatnak velük így tölthetik szórakozás szükségletüket is.

De a madarakat megtaníthatod beszélni is, ha egy madárral beszélgetsz az olyan, mintha egy tükör előtt gyakorolnál, ugyanis a madár beszélni tanításáért és a vele történő beszélgetésért karizma pontot kapsz. A papagájjal 5 órát kell foglalkoznod, hogy meg tanuljon beszélni, persze sim órában számolva. Lehetőséged van a madár kalitkáját nyitva hagyni ilyenkor a szabadon, röpköd a lakásban, majd visszatér a kalitkájába. Ha a madaradra nincs már szükséged, vagy nem tudod tartani, kattints a kalitkára és ott a szabadon engedés gombra.

Tippet írta: zsocaika

My Sims Webáruház