Legyél boszorkány

Tegyük fel, hogy simed boszorkány, vagy varázsló szeretne lenni. Ehhez először is el kell látogatnia egy közösségi területre, ahol találkozhat boszorkányokkal.



A boszorkányok boszorkány öltözékben jelennek meg és seprűn érkeznek, innen ismerheted fel őket.



Ismerkedj meg vele, majd beszélgessetek vagy csináljatok bármit, ami emeli a kapcsolatmutatótokat.



Csak a kellően erős kapcsolat alapozhatja meg boszorkánnyá válásodat, ez a kapcsolatszint pedig 100/20 - as mindkettőtök részéről. Bármilyen jellemű boszorkánnyal találkozol, idáig azonos módon kell cselekedned.



Ha jó boszorkánnyal találkoztál, kattints rá, és válaszd a "Tanítsd meg nekem a Fény ösvényeit" opciót.



Ha pedig gonosz boszorkánnyal akadtál össze, akkor őrá kattintva a "Tanítsd meg nekem a Sötétség ösvényét" opciót választhatod.

A boszorkányok örömöket fejezik ki az iránt, hogy csatlakoztál a tanaikhoz, utána varázspálcájukat egyenesen rád szegezve klubtaggá fejlesztenek.







Ha varázserődet a makulátlanul jóságos boszorkánytól kapod, magad is makulátlanul jóságos jellemű boszorkány vagy varázsló leszel.
Ha varázserődet a kegyetlenül komisz boszorkánytól kapod, jellemed csupán gonosz boszorkány lesz. Ezért az arcbőröd színe megmarad eredeti szépségében. (Lásd jellemek - hamarosan!)

Az átváltozással egyidőben egy varázskönyvet és egy üstöt is kapsz a boszorkányodtól. (Varázskönyv és varázsüst - hamarosan!)











Íme egy mágikusan törzsfejlődött gonosz boszorkány és makulátlanul jóságos varázsló.

A Tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház