Legjobbak Legjobbja Díj

Legjobbak Legjobbja Díj

- A riporter értékel -

Üzlettulajdonos simjeinknek gyakori vágya, hogy üzeltük Jó értékelést kapjon. Az üzletet a Riporter (NJK sim) tudja értékelni.

Az Üzleti fogás panelen a Kapcsolatok oszlop Figyelemreméltó hírnév fogást kell kiválasztanunk.Ezek után megjelenik a Riporter, elővesz egy füzetet, és elkezdi írogatni tapasztalatait. Számít a környezet, a kedves kiszolgálószemélyzet, a feltöltött polcok, a tisztaság.

Nincs más dolgod, mint a Riporter vásárlói lojalitását emelni. Mindenképpen menj oda hozzá, ajánlj neki árut, győzködd, kápráztasd el, ha már van rá lehetőséged.

Intézd úgy, hogy negatív élményei ne nagyon legyenek. Ilyen esetben üzleted Rossz kritikát is kaphat, ami átmenetileg csökkenti a boltba tévedő simek számát.

Ha sikerül a Riporter lojalitását emelned, akkor üzleted jó értékelést kap. A Jó értékelés átmenetileg több simet fog az üzletbe vonzani. Ha a Riportert teljességgel lenyűgözted, akkor ezen felül tiéd lehet a Legjobbak Legjobbja Díj is!Kapni fogunk egy emléktáblát, amit a simünk eszköztárában találunk meg, és akárhová elhelyezhetjük a boltban.A Díj közelében megnő a simek vásárlási kedve.

Simünk emlékei közé is bekerül ez a valóban felejthetetlen esemény.

A tippet Marci készítette, Mazsola lektorálta

My Sims Webáruház