Kívánságkút

Kívánságkutat a Kertész Klubtól kaphatsz. Ha 700 pontnál többet érsz el,miután megnézték a kertedet, akkor nem csak sok pénzt kapsz, hanem a kutat is.Amit tudnod kell:
- Legjobb, ha nyáron hívod át őket, mivel ősszel tele van a kert levelekkel, télen kopaszak a fák, tavasszal pedig igen sűrűn esik.
- Figyelj arra, hogy a gyümölcsfáid és a termesztett növényeid boldogok legyenek (legalább sárga smiley, de minél minél boldogabbak, annál több pontot kapsz), legyenek bogármentesek.
- Nem árt a kertbe pár fa, bokor, virág, szobrok és szökőkút. Minél több van, annál jobb, de persze a növényeknek itt is kifogástalan állapotban kell lenniük!
- Ha minden sikerült, és lenyűgözted őket, akkor Tied a kút. De vigyázz, ha valaki 24 órán belül többször kíván valamit, az csökkenti a sikeres kívánság esélyét!
- Tinik és felnőttek használhatják csak.

 
Kívánság
Sikeres kívánság
Sikertelen kívánság
wishing well
Pénz Egy zsák, benne 1000§-ral Egy zsák, benne 50§-ral, ami a Sim fején landol, ez meg is ölheti
Barátok 3 Sim jelenik meg a kívánó korcsoportjából a kút mellett, magas napi és életre szóló kapcsolati szinttel 3 Sim jelenik meg és összeverekszenek a kívánó Simmel
Szerelem Egy új szerelem jelenik meg a megfelelő korcsoportból és nemből a Sim mellet, készen egy azonnali első csókra Megjelenik a táskásnéni és elveri a Simet a táskájával

A tippet írta: Galaxya

My Sims Webáruház