Kiosonás

A kamaszok gyakori vágya, hogy időnként kikerüljenek a szülői felügyelet szorításából, és kiszökjenek egy korukbélivel. Este 11 után hajnali 1 óráig új opció nyílik a telefonra kattintva. Válasszuk a Hívás... kioson lehetőséget.

A telefonkönyvből csak tini korú simet választhatsz, a felkérés akkor lesz sikeres, ha legalább 75-ös baráti kapcsolatot ápolsz a választottal.

A barátod hajnali egyre ígéri magát.

Megérkezik az autóval a simünk barátja, kattintsunk a kocsira és Kioson opcióra. (Simünk cselekvési sorában általában magától is megjelenik a kiosonás ikon.)

Tinink eltávozik a telekről, az éjjeli kiruccanásra nem kísérhetjük el. Szórakozása és társasága növekszik, a többi szükséglete csökken, amíg távol van. Hajnali négy óra körül fog hazakeveredni.

Lebukás

Mielőtt barátod megérkezne az autóval, érdemes a szülőket aludni küldeni, ugyanis, ha észreveszik a szándékod, leszidnak, és nem mehetsz el.

Kiosonni akkor érdemes, ha a simednek van néhány erőnlétpontja már. Előfordulhat ugyanis, hogy a rendőrök észrevesznek, hogy lófráltok az éjszakában, és elég necces a helyzet, ha nem tudtok lefutni, és egy rendőrautó szállít haza. A tinik félelme, hogy elkapják őket, a rendőrök a szülőket is felverik, hogy miért nem vigyáznak jobban csemetéjükre.

Hecc - hívás

Ha már elég sokat lógott el a simünk, akkor kapunk egy új opciót a Hívás opción belül: ez pedig a hecc-hívás. Ezzel telefonbetyárkodni tudunk valakivel, akit nem szívlelünk.

Ki lehet választani, hogy kit szeretnénk megviccelni.

Ha többször felhívja a simünk a másik simet, akkor egyszercsak meglátogat minket az illetékes.

Majd üdvözöljük (ha üdvözöljük) és szépen le fog tolni minket, hogy többet ne csináljuk ezt vele.

A tippet balázska2 készítette

My Sims Webáruház