Kedvencek halála

Kisállataink közül a kutyák és a macskák megtalálhatóak a családfán. Szükségleteik és korcsoportjaik vannak, tehát öregednek is.
Éhhalál nem fenyegeti kedvenceidet, ugyanis ha éhség szükségletük drasztikusan lecsökken, a szociális állatvédő szolgálat eljön a telekre, és elviszi őket. Az állatok nem fúlhatnak vízbe, nem rémülnek halálra szellemtől, nem rázza meg őket az áram, nem zuhan rájuk műhold... stb. (Esetlegesen még a tűzhalál jöhetne szóba, de nem volt szívem egy kutyát vagy macskát sem kitenni ennek, úgyhogy nem tudom, ilyenkor mi történik. )

Alapesetben tehát a kutyák és a macskák öregkoruk legvégén, végelgyengülésben pusztulnak el.

Ilyenkor is a Zord Kaszás lesz az, aki megmutatja az utat a túlvilágra.

A cicáknak egy csábító csalafinta macskacsalival kedveskedik, a kutyáknak egy apportírozós botot hajít el.

Az állatok síremléket kapnak. A szobában urna formájú.

Szabad térbe téve pedig sírkő formát kap.

Az állatok sírköve mindig egyforma:

- A többi háziállat, úgymint halak, womkány, madarak legtöbbször az éhség miatt pusztulnak el.

- A halakat túl is lehet etetni.

- A womkányok és a madarak az ijedtségbe is belepusztulhatnak, ha például egy macska sokat terrorizálja őket a ketrecükön kívülről.

A kutyákat és a macskákat fel tudod támasztani, ha rendelkezel az Egyetem kiegészítővel. (Állat zombikról nem hallottam, de őszintén szólva, nem is próbálkoztam még vele.)

Kiegészítés: Zombit próbáltam macskával, kinézetre maradt az eredeti, kora öreg maradt és a tulajdonságai változtak. Agresszív lett, emberkerülő, bamba, lusta, igénytelen - vagyis minden személyiségjegyből a negatívokat kapta.

A tippet Mazsola készítette
Kiegészítette: miilan

My Sims Webáruház