Intelligens tej

Az intelligens tej segítségével tipegőink gyorsabban szerezhetnek tudást és képességeket. Nem csupán bilizni, járni és beszélni tanulnak meg sokkal rövidebb idő alatt, de jártasságpontjaik is sokkal kevesebb időráfordítással bezsebelhetőek lesznek.

Az intelligens tej egy Életcéljutalom. A sim Eszköztárában az (Lásd: Életcéljutalmak) között fogod megtalálni, 7500 életcél pontba kerül.

A tejes üvegeket tároló ketyerét csak Pultra és Asztalra helyezheted. A tárolóra kattintva az Intelligens tej készítése.../Tipegőnek opció jön elő. A tárolóra csak kamaszok, felnőttek és idősek tudnak rákattintani. (A tipegők nem szolgálhatják ki magukat, és a gyerekek sem adhatnak kisebb testvéreiknek).

Mint minden Életcéljutalmat, ezt sem érdemes arany életcél mutató (Lásd Életcélok tipp) alatt használni, mert nem érjük el a kívánt eredményt.Ha a cumisüvegünk halványzöld fénnyel világít, akkor használható, az üveg tartalmának elfogyasztása után a tipegőnk is zölden fénylik, míg tart a tej hatása, ez pár simóra.

Ha a cumisüveg elkészítés után piros fénnyel világít, akkor ne adjuk oda a tipegőnek, szakítsuk félbe a cselekvést, ugyanis csupán annyit érünk el vele, hogy egy nagyot hányni fog, amit a tipegők nem igazán kedvelnek...Egy tárolóban öt cumisüveg fér bele. Egy cumisüvegből csak egyszer tud inni a tipegő. Érdemes vele többet itatni, nem csak azért, mert világítás közben gyorsabban tanul, hanem mert a későbbi tanulási képességeire is hatással lesz! (Egy intelligens tejen táplált tipegő kisgyermekként is rekord sebességgel fog majd jártasságpontokat szerezni.)

A tippet készítette: Moncs és Mazsola

My Sims Webáruház