Hozd vissza Bella Goth-ot

Hozd vissza Bella Goth-ot

Sokan kérdeztétek már, mi történt vele. Nos elméletileg Bellát elrabolták az űrlények és Odaát városában tették ki. Azonban Odaát városába egy másolat került és az igazi Bella Szépkellemesben található. Ez jól látszik a képek alapján.

Íme Bella Szépkellemesből:
Íme Bella Odaátból:
Bella Goth
Bella Goth

Egy közelebbi összehasonlításon jobban látszanak a különbségek.

Bella Goth

 

Van mód rá azonban, hogy újra egymásra találjanak Mortimerrel.

Kapcsold be a Titkos kódot, majd lépj be Szépkellemesben bármelyik családhoz. Shift lenyomása mellett kattints az egyik Simre és válaszd ki a "Spawn..." menüpontot, azon belül a "Tomb Stone of L(life) and D(death)" parancsot. Most egy sírkő jelenik meg. Kattints rá, majd válaszd ki a következőt: "Add Neighbor to Family...". Egész addig menj a "More..." gombra, amíg Bella neve fel nem tűnik, majd ha megtaláltad, kattints rá.

My Sims

Bellának meg kell jelennie a sírkő mellett. Ezentúl a család része lesz.

My Sims

Fontos, hogy sokaknál ez a Bellás tipp alapvetően nem működik jól, mert miután visszahozták, kilépnek, majd újra vissza, akkor Bella eltűnik, azzal a szöveggel, hogy meghalt egy távoli helyen. Ilyenkor a SimPe-ben  kell  átírni egy kódot Bellánál, ami megkülönbözteti az élő és a halott simeket. Erről bővebben a Tipp Tárban a SimPe résznél találhatsz "Elveszett" Simek hozzácsatolása családhoz Bella Goth példáján bemutatva című tippben olvashattok.

A tippet készítette: Galaxya, Lorea. Az összehasonlító képeket küldte: szasza0824

My Sims Webáruház