Hogyan gondoskodjunk kedvenceinkről?

Azt már mindenki tudja, hogy a Házi kedvencek óta nem csak a simekről, de az állataikról is gondoskodnunk kell.
Vegyük először a kutyusokat, majd a cicákat.

Mint a képen is látszik, a kutyáknak szükségük van fekvőhelyre.
Ez lehet ház, kosár vagy állatpárna, de ha kedvencein nagyon fáradtak a földön is elalszanak, vagy a simjeink ágyán.

Hogy állataink ne éhezzenek, szükségünk van egy etetőedényre is. Ám ez nem elég, utána az egyik simnek meg kell töltenie a tálat. Vízre nincs szükségük az állatoknak a játékban, de tudnak inni a pocsolyából.

A kutyáknak van egy speciális szükséglete, a rágás. Bármely bútoron kielégítheti ezt a szükségletet, de ne lepődjünk meg, ha kedvenc kanapénk egy halom forgács és kárpítcafat lesz csupán, mire hazaérünk. Vegyünk rágócsontot a kutyáknak, nem csak a bútorainkat menthetjük meg vele, de a kutyák szórakozás szükségletét is emeli, ha ezt rágják.

A kutyákat időnként meg kell fürdetni, ehhez nincs speciális eszköz. A család fürdőkádja remek megoldás, kattints rá valamelyik simmel, és válaszd a Fürdesse meg.../Kutyust opciót. (A kutyák tudnak fürdeni a Locs-Pocs Spricni játékkal is, amit legyárthatsz a Játékkészítő pulton, ha feltelepítetted a Vár az üzletet.)

 
A cicák egyéni szükséglete a kaparás. Élhezhetik a karmaikat a bútorokon, de praktikusabb, ha beszerzünk nekik egy Kaparófát, vagy Kaparófát búvóhellyel. A cicák szórakozás szükségletét a Csalafinta macskacsali és a Csalimadár emeli.

A legjobb persze, hogy a gazdájuk játszon velük és szeretgesse őket, ez emel az állat társaság és szórakozás szükségletén egyaránt, valamint erősíti a kapcsolatot. Ha simünk sokat dolgozik, legalább két kedvencet tartsunk, hogy legyen társaságuk. Ezek kellenek ahhoz, hogy állataink boldogan éljenek.

A tippet Selyemmaki készítette, és Mazsola egészítette ki.

My Sims Webáruház