Halak

Halak
(Tarts halakat az otthonodban)

Ha szeretnél állatokat, de nem szeretnél időt őrlően foglalkozni velük, akkor a számodra a halak a legtökéletesebb díszállatok, de a legjobb ebben az esetben, hogy nem kötelező rendelkezned a Házi kedvencek kiegészítővel. A kisebbik akváriumot már az egyszerű alap csomaggal beszerezheted, 20 literes, az ára 300 simoleon.

Az akvárium benépesítése további 35 simoleonba kerül. Etetni is kell őket, de ez nem igényel külön pénzt. A színes halak vidáman úszkálnak, és a simek szívesen nézegetik őket. Véleményem szerint minden sim családban elfér egy akvárium. Nem igényel más különös munkát, a takarítást kivéve, amit két-, háromnaponta meg kell tennünk.

Az akvárium több halfajtát tartalmaz, a kisebbikben találhatunk doktorhalat, pillangó halat, aranyhalat, császár halat, diszkoszhalat és egy sügért is. A nagy akvárium ára 3000 simoleon, mérete jóval nagyobb, mint a másiknak. A benépesítése 300 simoleonba kerül.

Ennek az akváriumnak is ugyanannyi szükséglete van, mint kisebbik párjának, de sokkal szebb annyiban, hogy rengeteg hal található benne. Több fajta van, amit a kicsiben nem láthatunk, ezek közül több igen közkedvelt, ilyen például a guppi, a neonhal, a vitorláshal és a roppant híres bohóchal.

A kedvenc tárgyam

A tippet készítette: zsocaika, Mazsola

Kiegészítés: Ha nem látszódnának a halak az akváriumodban vagy a tóban, akkor használd ezt a kódot: boolprop useshaders true

My Sims Webáruház