Görögbetűs házak

Két lehetőséged van arra, hogy simed Görögbetűs ház tagja legyen.

1. Csatlakozás Görögbetűs házhoz:

Ha a Sim Állami Főiskola vagy a La Fiesta Technikum típusú egyetemvárosban játszol:

Kattints a telefonra,a Görögbetűs házak... Csatlakozás... menüpontján belül kiválaszthatod, melyik meglévő Görögbetűs házhoz szeretnél tartozni.

A Görögbetűs ház lakói ilyenkor tógát öltenek magukra (kivéve télen) és átjönnek, hogy összebarátkozz velük. Gyakorlatilag össze-vissza rohangálnak az udvaron, alig lehet őket elcsípni. A feladatod az lenne, hogy adott Napi Kapcsolatot építs ki velük, ezzel teremted meg a bekerülés feltételeit.

Ha eléred a kívánt szintet, üzenetet kapsz a sikeres felvételről. Más dolgod nincs ezután, mint a telefonra kattintva a Beköltözés Görögbetűs házba opciót választanod, és a taxi máris jön érted.

2. Görögbetűs ház alapítása

A Le Tour Akadémia típusú egyetemvárosban, és az egyedien létrehozott egyetemvárosokban nincs Görögbetűs ház, neked kell létrehoznod azt-azokat.

Kollégiumból nem lehet Görögbetűs ház. Költözz albérletbe!
Kattints a telefon már ismert Görögbetűs ház menüjére és válaszd az Alapító taggá válni gombot.
A kérelmedet elfogadják, máris Görögbetűs ház lakó lettél! :D

Mivel a Görögbetűs házak zártkörű klubboknak foghatóak fel, Görögbetűs házadba a Szomszédság nézeten keresztül nem csatlakoztathatsz új ifjakat. Ha a játszható karaktered szeretne új tag lenni, a fentebb említett telefonos Csatlakozás... opcióval teheti meg. Ha te magad vagy Görögbetűs házlakó, meghívhatsz tagokat, ha az illetőre kattintva a Kérje meg, hogy csatlakozzon... menüpontot választod. Ha jóban vagy a kiválasztottal, az illető három nap próbaidőre kerül. Három napig ugráltathatod (Értsd: Rávenni... opció) és közben nem fogynak a Befolyás-pontjaid. A három nap letelte után a kiválasztott beköltözhet. Ha nem vagytok jóban, a kiszemelt eleve elutasítja a csatlakozást. Próbáld meg később.

A Görögbetűs házaknak szintjei vannak. Vegyél egy pár Görög betűt - Dísztárgyaknál találod Egyéb kategóriában Vásárlás módban. A betűkre kattintva tudatják veled a ház státuszát. Minél több a ház barátainak a száma, annál menőbb, annál magasabb a szintje.

Ha a Görögbetűs házból az utolsó lakó is kiköltözik, elveszti görögbetűs mivoltát és egyszerű albérlet lesz megint belőle.

A Görögbetűs ház lakói Tógabulit is rendezhetnek a többi mellett.

Ha nem vesznek fel tagnak első alkalommal, keresd ki a bentlakókat az Egyetemi címjegyzékből, (Telefon - Főiskola menü) és barátkozz össze velük telefonon. Ha utána adod be a kérelmedet, ahogy átjönnek, rögtön maguk közé is fogadnak.

Írta: Mazsola

My Sims Webáruház