Falak dekorálása

A Nagyvárosi Élet nagyszerű újdonsága, hogy egy falra több képet, tárgyat, polcot- egyszóval bármi falra tehetőt- elhelyezhetsz, és ráadásul olyan magaságban, ahogyan azt az ízlésed megkívánja.Helyezzünk el egy tárgyat a falon.Most fogjunk egy másikat, és vigyük a kéz eszközzel ugyanarra a falra. A piros keret azt jelzi, hogy tiltott műveletre készülünk. Ahhoz, hogy a képünket elhelyezhessük, nyomjuk meg egyidejűleg az Alt és Ctrl gombokat, vagy pedig az Alt Gr gombot, miközben a tárgyat fogjuk a kéz eszközzel.Kész is.

Most nézzük meg, hogyan tudunk a tárgyak függőleges elhelyezkedésén állítani.Fogjuk a tárgyat a kéz eszközzel, majd gyomjuk meg egyszer, vagy többször az Ő betűt a billentyűzeten. A tárgy elkezd felfelé mozogni.Fogjuk meg a kéz eszközzel, majd az Ú gombot nyomkodva, a tárgy süllyedni kezd.

Az ESC billentyű lenyomásával ismét középre helyezheted őket.

A fel-le mozgatást természetesen ugyanazon a falon is megcsinálhatod, ha az előbb említett Alt+Ctrl vagy Alt Gr gombot megnyomod, miután beállítottad a dekorációs elem magasságát.

A tippben használt polcot összesen 28 különböző magasságban tudtam elhelyezni. (A legfelső már beleolvadt a plafonba)A fel-le mozgatással, és a fali elemek sűrítésével rengeteg új lehetőségünk van díszíteni szobáinkat.Kellemes falberendezést!

A tippet készítette: Mazsola

My Sims Webáruház